Buna!
In cea mai mare parte a timpului, sper ca vorbesc bine in numele "fetelor", o stam in incaltaminte comoda si usoara.
Insa, la ocazii, preferam incomoditatea tocurilor pentru imaginea noastra, impecabila, dar si pentru voi, baietii ( priviri, aprecieri, zambete, complimente, etc)
Sper ca te-am lamurit in privinta pantofilor.
Ai o boala pe tocurile astea asa cum eu ma gandesc la camioane si situatia transportului din ziua de azi. Trebuia sa fi venit cu mine la discoteca ieri - am mers in vreo 6 toate cu tocuri groase bune de ***, baute etc.
Nu prea. Prefer sandalele, pantofii clasici sau ghetele, bocancii, tenișii. Dar sa spunem ca unele evenimente ma îndupleca si imi mai iau o pereche de tocuri. Insa s-a întâmplat de mai multe ori si la aceste evenimente sa port bocanci din piele lăcuita sau chiar converși. Deci uite, se poate si așa!
Mi-ar place sa fac dragoste sau sex cu o fata care are tocuri, nu stiu de ce :s
Sa te stimuleze la fund cand esti peste ea, nu?
Nu,ea sta in picioare, aplecata, nu ajunge cu tocurile acolo.
Trebuia sa vezi tu partea gay din asta huh?
Foarte rar.La nunta unor prieteni de familie mi-am luat pantofi cu toc, la majorat mi-am luat incaltari cuplatfforma iar la banchet idem.Nici nu stiu sa merg cu pantofi cu toc, nu ma judecati, sunt o tipa atipica. Prefer incaltarile cu talpa ortopedica si imbracamintea comoda
Mie imi place sa stau incaltata, imbracata si coafata lejer, deci ii port la ocazi sceciale.
Eu port doar la ocazii speciale- partyuri, nunti, botezuri, intalniri sau cand am chef sa par mai inalta ( pentru ca sunt prea mititica)
Esti tu tîm...it