| danutza a întrebat:

Fetelor va simtzitzi in sigurantza cand sunteti alaturi de un baiat iar pentru voi baietii... fetele va inspira sigurantza?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| Roxu a răspuns:

Sigur k da:X

| Bebitza_3599 a răspuns:

Nu oricine iti poate inspira siguranta.Depinde de increderea acordata.

| lia a răspuns:

Siguranta o capeti doar atunci cand ai incredere in tine insati. Barbatii nu-ti pot oferi decat protectie. Tu esti singura care iti poti oferi siguranta, asta-i parerea mea.

| dulcika a răspuns:

Buna.
eu ma simt in siguranta langa un baiathappy, dar unul pe care il cunosc binehappy

| Silvia a răspuns:

Ma simt mult mai "in siguranta" decat daca as fii singurahee hee big grin.pentru ca mi s`au intamplat mai multe lucruri cand eram singura, insa atunci cand am fost cu un baiat el a stiut sa ma protejeze...
frumoslove struckhee hee big grin

| Betty18 a răspuns:

Ahaaaa:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce baiat... ca daca sunt in mijlocul de transport si in jurul meu sunt 1000 de handralai...nu prea ma simtlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1000 de handralai rolling on the floor hahahaha

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de baiat. happy Te poti simti in siguranta alaturi de el atunci cand iti ia apararea, cand iti spune ca te va proteja mereuu day dreaming. mai sunt si baieti carora daca le apare o pisicuta noaptea in fata iti sare direct in brate laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de baiat. happy Te poti simti in siguranta alaturi de el atunci cand iti ia apararea, cand iti spune ca te va proteja mereuu day dreaming .. mai sunt si baieti carora daca le apare o pisicuta noaptea in fata iti sare direct in brate laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de baiat. happy Te poti simti in siguranta alaturi de el atunci cand iti ia apararea, cand iti spune ca te va proteja mereuu day dreaming .. mai sunt si baieti carora daca le apare o pisicuta noaptea in fata iti sare direct in brate laughing))

| . a răspuns:

Eu nu ma simt in siguranta daca am o persoana pe langa mine. Pot sa recunosc ca-s paranoic de protectiv si daca mie nu-mi place o persoana, cine are treaba cu persoana respectiva, imi e dusman declarat, fie si maica-mea, nu discut! straight face

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

LOgic ca da dar bineinteles nu orice baiat big grin si nu ma refer la fizic ci la el ca persoanabig grin