Daca e din aur sau argint il poti amanete insa daca nu, poti sa iti faci o gaura suplimentara in ureche mai sus de gaurile facute pentru cercei si sa il porti.Mentionez ca gaura aceea nu doare si e usor de facut.Si daca e si colorat il poti asorta la tinutele tale. Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu am făcut nimic cu celălalt, l-am păstrat, nu ştiu de ce şi cam atât. Nu prea ai ce face, cumpăra altă pereche. Baftă!
Da, cred că orice fată a pierdut un cercel în viaţa ei. Am pierdut mulţi cercei când eram mică, iar pe ceilalţi îi păstram, dar habar n-am pe unde sunt acum.
Da mi s-a intamplat, celalalt cercel l-am pus intr-o cutiuta in care tin bijuteriile pus la un loc sigur. Dar dupa aia l-am gasit.
Am avut 2 semne nike, iar unul l-am pierdut in bulgaria
Am avut si 2 delfini: unul cine stie pe unde e, altul e bun.
Asa ca le-am combinat. Intr-o ureche nike, intr-alta delfin
Eu avusesem o pereche de cercei destul de simpli, niste stelute micute, si pierdusem una pe la scoala.Pe cealalta i-o dadusem prietenului meu, care purta cercel, si chiar a purtat steluta aia, i-a placutDar depinde ce model este
Chestia asta se intampla! din pacate la fete! la baieti nu stiu! ca oricum ei nu au cercei foarte mari ca fetele! ei ii au mici de regula! oricum daca o fata a pierdut cercelul definitiv adica fara sansa de a il mai gasi! atunci alta pereche de cercei!
Oricum din amuzament asa! daca sa zicem spunem ca un baiat ar gasi cercelul pierdut tare nu mi-ar fi mirarea sa fie pedepsit! cum a fost cu rob schneider! in hot chick! puicuta cu cocosel! desigur exista si posibilitatea ca o alta fata sa fi gasit sa zicem spunem cercelul pierdut! atunci ma tem ca totul este imposibil! fiindca fata aia daca l-a gasit! ce il mai da inapoi! de unde! nu ar avea nici o obligatie! de vreun fel!
anonim_4396 întreabă: