| Ramo024 a întrebat:

Fetelor, vi s-a intamplat sa pierdeti un cercel? Dupa ce l-ati pierdut, ce ati facut cu celalalt?

Răspuns Câştigător
| BlueEyes_2305 a răspuns:

Daca e din aur sau argint il poti amanete insa daca nu, poti sa iti faci o gaura suplimentara in ureche mai sus de gaurile facute pentru cercei si sa il porti.Mentionez ca gaura aceea nu doare si e usor de facut.Si daca e si colorat il poti asorta la tinutele tale. Sper ca ti-am fost de ajutorbatting eyelashes

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu am făcut nimic cu celălalt, l-am păstrat, nu ştiu de ce şi cam atât. Nu prea ai ce face, cumpăra altă pereche. Baftă!

| Silvia a răspuns:

Da, cred că orice fată a pierdut un cercel în viaţa eihee hee. Am pierdut mulţi cercei când eram mică, iar pe ceilalţi îi păstram, dar habar n-am pe unde sunt acum.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Da mi s-a intamplat, celalalt cercel l-am pus intr-o cutiuta in care tin bijuteriile pus la un loc sigur. Dar dupa aia l-am gasit.

| TeoDoraAa a răspuns:

Am avut 2 semne nike, iar unul l-am pierdut in bulgaria tongue
Am avut si 2 delfini: unul cine stie pe unde e, altul e bun.
Asa ca le-am combinat. Intr-o ureche nike, intr-alta delfintongue

| laura23 a răspuns:

Daca e de aur du-l la amanet :d

| Happiness_8100 a răspuns:

Eu avusesem o pereche de cercei destul de simpli, niste stelute micute, si pierdusem una pe la scoala.Pe cealalta i-o dadusem prietenului meu, care purta cercel, si chiar a purtat steluta aia, i-a placuthappyDar depinde ce model estebig grin

| aumih16 a răspuns:

Chestia asta se intampla! din pacate la fete! la baieti nu stiu! ca oricum ei nu au cercei foarte mari ca fetele! ei ii au mici de regula! oricum daca o fata a pierdut cercelul definitiv adica fara sansa de a il mai gasi! atunci alta pereche de cercei!

| aumih16 a răspuns:

Oricum din amuzament asa! daca sa zicem spunem ca un baiat ar gasi cercelul pierdut tare nu mi-ar fi mirarea sa fie pedepsit! cum a fost cu rob schneider! in hot chick! puicuta cu cocosel! desigur exista si posibilitatea ca o alta fata sa fi gasit sa zicem spunem cercelul pierdut! atunci ma tem ca totul este imposibil! fiindca fata aia daca l-a gasit! ce il mai da inapoi! de unde! nu ar avea nici o obligatie! de vreun fel!