Mie daca imi place un baiat incerc in mod subtil sa ii dau asta de inteles. Ii zambesc, ma uit la el, incerc sa par cat mai naturală.(nu ca nu as fii )
Nu merge. Cum am zis mai sus, ce spui tu sunt chestii care se fac in liceu sau in grup de prietenii dar cand vezi pe Fat Frumos in parc sau pe strada si vrei neaparat sa il ai ce faci? Haios totusi sa vad doar 2 raspunsuri, arata din nou ca fetele nu stiu sa obtina ce vor
Ei bine, nu toate fetele au curaj.
Bineinteles ca nu as sari pe el.
Din pacate si alea care au curaj sunt vazute prost de niste retarzi care cred ca sunt piti sau panarame ca zic un buna in mall sau in parc. Mai patetic si haios ca astia sunt care si se plang ca ele nu fac mare branza, adica baiatul face drege si ele nimic. LUme plina de prosti
Dar tu ce ai face?
Ca baiat.
M-as baga in seama cu ea si as vedea imediat ce e de capul ei. in doar 5 minute de vorbit poti sa iti dai seama de multe despre cineva, cel putin chestii marunte. Dar nu mi-a placut mie niciodata sa vorbesc cu cineva necunoscut, macar asa sa vad la ochi inainte deci cam sare din start chestia cu bagatul in seama asa in parc sau la mall.
Deci ai fi curajos
Nu prea vad de ce ar fi vazut asta ca " curaj. CUraj e sa te arunci in fata unei masini sa salvezi o persoana, sau sa vezi ca arde o masina cu cineva inauntru si incerci sa il scoti afara. Asta e doar o simpla discutie, majoritatea fac din tantar armasar.
Majoritatea baietilor sunt mai timizi, si tocmai de aceea eu consider asta un curaj
E vorba putin de prostie. Cum un baiat oricat de timid vorbeste fara problema, cu mama lui, verisoara lui sau vecina lui asa ar putea vorbi si cu o fata dar fac prostia si le ridica in slavi gen " ele sunt acolo unde sus si eu sunt acolo jos" si de aia le tremura chilotii sa zica un amarat de buna.
Ups! Ce dur ai fost!
E doar adevarul. De cate ori ai vazut aici pe site " nu stiu ce sa ii spun, poate spun ceva aiurea". Spune-mi tu mie cand a fost ultima oara cand cu prietena ta cea mai buna te-ai gandit" nu trebuie sa spun asta, poate deranjeaza". Niciodata, ce iti vine in minte aia spui. Daca s-ar comporta asa si cu fetele de care lor le place, ar vedea ca e foarte simplu si lor le place asta decat unu care sta sa vada daca i-ar conveni ei sau nu ce spune. Evident nu e bine nici ca unu ca mine, de fel spun exact ce imi vine. Ma mai intreaba lumea din cand in cand daca imi place ceva la ei gen hainele, par etc si se intampla sa nu mai fiu intrebat a 2 oara pentru ca nu le-a placut raspunsul
Eu respect sinceritatea, dar cand e prea multa risca sa creeze antipatii intre oameni.
Eu sunt mai rezervata.
De aia nu am prieteni . Adevarul doare. Am doar amici, si aia 2 3. Soarta. Prefer asa decat sa ma mint singur ca altii ca am 20 de prieteni dar cand sunt bolnav nici macar unul nu ma suna sa vada daca mai respir
Dar nu e greu așa? Nu te simți singur?
Fara prieteni? Nu.De mic am fost mai singuratic pentru ca eram tocilar. Mi-a fost greu acum 3 ani cand a plecat ex si "prieteni" nostri nu imi mai vorbeau. incet incet m-am obisnuit si acum numai imi pasa. E alegerea mea, ipocrit as fi sa ma plang. Am cu ce sa imi ocup timpul oricum. Fie cu prietena mea, cu munca, cu sala, si altele.
Inteleg.
Cred că si eu as rezista fara prieteni daca mi-as propune asta
L-am ignorat, in timp ce imi repetam in gand
* tine-ti mintea lipide, e doar o iluzie*
Pai, daca as vedea un baiat care imi place, as intra in vorba cu el. L-as intreba despre... ceva ce el ar putea sti, sau pare destul de normal, avand in vedere situatia respectiva, locul, timpul, etc apoi as sari la alte lucruri, si uite asa, ne-am facut schimb de : facebook, nr de telefon, mess, ce vrei tu.
"apoi as sari la alte lucruri," o face el inaintea ta daca ii place de tine asta e clar. Tu intrebi cat e ceasul si dupa 2 minute el deja te intreaba de ce iti place sa faci in timpul liber