Gaseste un pretext ca sa adaugi sutienul in discutie, de exemplu ai o bluza transparenta si crezi ca ti-ar sta bine cu sutien sau orice altceva. Ori te duci intr-un magazin si iti iei un tricou, iti iei si sutien pe motiv ca asa se poarta tricoul eu mi-am luat pur si simplu cand am simtit ca am nevoie multa bafta!
Da ce iti este greu sa ii zici mamei tale? eu de prin clasa a VII port..nici macar nu i-am zis mi l-am cumparat eu
Te duci si il cumperi, sau ii spui pur si simplu ca ai nevoie de sutien ce naiba.
De la 12-13 ani. Nu a fost nevoie sa ii torn vreun discurs.Am zis ca as vrea sa imi cumpar si mi-a cumparat. Numai o mama retardata nu ar fi de acord.
Anul ăsta am îmbrăcat primul sutien.
Am 16.
Da, știu că sună ciudat, dar sunt mai puțin dezvoltată fizic.
Mama mi-a propus, a zis că e timpul și am fost de acord. Mi-a arătat cum să îl închid singură și asta a fost. Până acum purtam bustiere, dar ce naiba, m-am mai dezvoltat și eu.
Eu am sanii foarte mari, chiar daca sunt slaba si scunda, sanii mei sunt mai mari, port din clasa a 5 a adica de la 10-11 ani, mama mi l-a cumparat, dar purtam bustiera de prin clasa a 4 a, nu a trebuit sa-i zic nimic.
Am văzut pe site un caz, mă-sa zicea că îi încetinește circulația sângelui parcă. Fie-sa se simțea complexată că îi atârnă sânii și i se văd sfârcurile prin bluză și nu știa să o convingă pe ciudata aia de creatură să o lase să poarte.
Există cazuri.
Da, are de ce să mă trolleze acum, un nou motiv .
Sau probabil iar se masturbează cu avatarul meu în față imaginându-și cum îmbrac eu primul sutien.
Da, știu că am dreptate .
Mă întreb dacă o să aibă vreo reacție .
Deiutsa569 întreabă:
Deiutsa569 întreabă: