| fgbfdgsf a întrebat:

Fetelor, voi in general cand vedeti un baiat va uitati la hainele lui? La felul cum este imbracat?

14 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Da.

| KamaSutra a răspuns:

Tbh prima oara ma uit la ochi, apoi restul fetei iar apoi ce e de la gat in jos, inclusiv haine, adica nu cer sa fie imbracat la 4 ace dar nici sa arate ca un clovn

| anonim_4396 a răspuns (pentru KamaSutra):

Te uiti la ochi zici? Si, cum procedezi. Ori te duci direct la ei, chiar daca-s straini, punandu-te drept in fata lor in timp ce-i privesti fix in ochi? Nu ar fi cam awkward totusi? Oh well.

| KamaSutra a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar nu trebuie sa ma pun in fara lor ca sa le vad ochii! Iar cu strainii n.am nicio problema, sunt mai sociabila...si inca un amanunt: awkward is interesting... dupa parerea mea

| anonim_4396 a răspuns (pentru KamaSutra):

laughing offf daca-i avea tu problemele mele ai vedea cat de "interesting" mai este atunci.Crede-ma ca nu e nimic interesant in a fi (mai) awkward de fel, asta o spun doar cei care vorbesc in necunostinta de cauza.

| Mayar a răspuns:

Normal. Asta vezi prima data - te uiti la el, per total - fata, imbracaminte, etc. Daca se imbraca de prost gust... e clar!
Doara nu vrei sa ii fac radiografie si sa ma uit la oasele lui...

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mayar):

Sau probabil nu pune destul preț pe haine și aruncă pe el ce-i vine la mână din dulap, pentru că știe că un mascul nu trebuie să iasă în evidență prin cum se îmbracă ci prin ce spune și ce face. A, da, și să evite târfele superficiale care cred că-i esențial să știi să-ți asortezi eșarfa cu tenișii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, de ex. cand vad cate unul imbracat ca un papitoi (ca din cate vad cam e la moda) e clar ca mai mult de atat nu-l duce materia iar atunci stilul vestimentar poate fi un alt punct de reper in ceea ce privesc, majoritatea ar spune gusturile lor dar eu spun direct mentalitatile lor.

| LifeIsColour a răspuns:

Da,eu fac lucrul asta de fiecare data si cred ca majoritatea fetelor observa tinuta in prim-plan atunci cand vad un baiat, asta pentru ca arata mult mai bine si face o impresie mai buna un baiat ingrijit decat unul care nu pune mare accent pe modul cum se imbraca.Nu trebuie sa fie cel mai cel, dar sa aiba haine dragute, sa fie imbracat decent, nu cu pantalonii rupti, tricoul pe jumate...freza in 7 carari, 10 zgarieturi pe gat(intelegi tu).

| OnlineZ a răspuns:

Depinde de gusturi!
winking

| Syndre a răspuns:

Da, contează destul de mult pentru că aspectul fizic spune multe despre personalitate.

| fgbfdgsf explică (pentru Syndre):

Aparentele pot inselawinking Poti vedea un om cu haine "nasoale" si pe dedesubtul acelor haine sa se ascunda o minte de nota 10. La fel ca majoritatea fatucilor, le vezi imbracate de "firma" si tencuite de cosmetice si parfumuri, dar doar fizicul e de aceste domnisoare in rest nica...figuri si impresii

| Syndre a răspuns (pentru fgbfdgsf):

N-am spus nimic despre firma hainelor. happy Când vezi un tip cu gulerul ridicat la cămașă și lanț de aur de 20cm sau o tipă cu tocuri de 20 cm și decolteul până la buric te gândești că sunt bine crescuți, nu?

| Katty2013 a răspuns:

Da,unelor fete le plac baietii stilati!