| ALM2000RO a întrebat:

Fetelor, vreau să știu ce ați face în următorul scenariu:
Intrați într-o relație cu un tip foarte de treabă, inteligent, serios, iubitor, care vă respectă și care se poată foarte ok, constatați că aveți multe în comun dar, la un moment dat (să zicem în primele luni ale relației ce decurge foarte bine) v-ar informa de faptul că e asexual, vă roagă să fie înțeles și acceptat așa cum e și vă spune că vă iubește enorm și că vrea să continue relația serioasă, doar că fără sex/dragoste.
Acum întrebarea e: cum ați reacționa? Ați accepta să rămâneți în relație cu el? Ați face efortul să treceți peste asexualitatea lui și să rămâneți să vă dezvoltați relația (având în vedere că altfel este un băiat foarte ok din toate punctele de vedere, cum am zis mai sus la începutul descrierii scenariului)? Ați fi dispuse la un astfel de ''sacrificiu'' sau v-ați despărți pe loc de el? Cum ați reacționa mai exact (mimică, limbaj non-verbal, mental etc.) în primul moment (fix când vă zice despre asexualitatea lui)?
Și acum aș mai fi curios de următorul scenariu: Unul care se aseamănă întru totul cu primul, până în punctul în care vă zice despre asexualitatea lui. Diferența: Vă spune că, iubindu-vă enorm și dorindu-și continuarea relației, vă înțelege că nu puteți să vă abțineți cu totul de la a face dragoste doar de dragul lui, că știe că e ceva important pentru voi (pentru marea majoritate a oamenilor de altfel) să aveți parte de momentele respective, propunându-vă să faceți sex cu altcineva atunci când chiar simțiți nevoia stringentă pentru asta (cu singura condiție: să fie sex, nu dragoste, adică să nu dezvoltați sentimente pentru alt băiat/bărbat) dar să rămâneți în relație, cu sentimente doar unul pentru celălalt, deci să fiți împreună în continuare. El susține că, fiind asexual, nu va dezvolta deloc sentimente de gelozie la gândul că faceți sex cu altcineva. Că nu-l afectează, atât timp cât nu se dezvoltă sentimente de iubire la mijloc și deci cât sexul rămâne sex și nu se transformă în dragoste (cu atașament etc.).
Cum ați reacționa în această situație (limbaj nonverbal, mimică, mental etc.)? Ați accepta propunerea lui sau v-ați despărți pe loc? Ați vedea sugestia lui drept o idee care v-ar salva relația sau ați considera-o cu totul inadmisibilă și nelalocul ei?
Argumentați (indiferent de răspuns și în ambele cazuri) sau expuneți-vă principiile și convingerile care v-ar ghida în modul în care ați reacționa în ambele scenarii/situații.
Mulțumesc!
P.S.: Totul e doar o curiozitate obiectivă și nu un caz/tipar real!
Și apropo: sunt băiat happy
-Mircea-

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu vad de ce sa se chinuie in acest hal doi oameni? laughing Cel mai bine e sa se cupleze doua persoane care simt la fel din punct de vedere sexual.Pentru ce sa faci din asta un scenariu de telenovela si sa-ti trimiti patenerul/partenera sa faca sex cu altii? Zau asa...

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Relatie esuata din partea mea, fiindca nu vad un viitor cu un barbat impotent, mai ales ca sexul si copii sunt o parte importanta din viata si viitorul pe care mi-l doresc, alaturi de un barbat pe care-l iubesc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

și că vrea să continue relația serioasă, doar că fără sex/dragoste.
și că vrea să continue relația serioasă, doar că fără sex/dragoste.
La plimbare, rapid, în secunda următoare.

| EcceHomo a răspuns:

Reacția mea? Cred ca as rade copios, pana la lacrimi.
As rămâne, nu ai cum sa fugi de un asemenea spirit, e mult prea evoluat…
Ambele situații le-as îmbrățișa cu plăcere, oamenii schimba oameni.