Ia sa vezi ce hate imi iau pentru faptul ca imi exprim opinia despre ce imi place si ce nu la o femeie:
Aspecte fizice:
- sa fie mai scunda decat mine
- sa nu fie obeza
- sa aiba parul lung, urasca parul scurt la o femeie.
- sa nu aiba o tona de machiaj
- sa nu aiba botox ca vomit
- sa nu aiba unghii extrem de lungi de vrajitoare ca imi taie cheful instant de absolut orice.
Aspecte morale:
- sa nu fie mega barfitoare
- sa nu fie super negativista
- sa fie sincera macar 70% din timp ca 100% nu exista
- sa fie impotriva fumatului. Pur si simplu imi vine sa vomit de la mirosul ala oribil de tigara si n-as putea sa mai sarut vreodata o femeie careia ii miroase gura a tigari deci e ceva dezgustator.
- sa-i ajute si pe altii daca are ocazia
- sa nu fie atee. Nu imi doresc sa fie extrem de religioasa dar macar sa fim pe aceeasi lungime de unda zic.
- sa nu fie rautacioasa de felul ei
- cel mai important aspect, sa nu fie posesiva si sa nu faca crize de gelozie din orice nimic ca am traume pe partea asta.
Cam atat din partea mea, astept injuraturile.
Eu zic că cel mai atractiv lucru la ambele sexe este personalitatea și includ aici inteligența, caracterul, valorile morale, pasiunile.
Restul de trăsături fizice sau materiale sunt de o importanță mai mică.O persoană extrem de frumoasă fizic și cu o situație materială bună este atrăgătoare, dar dacă să zicem este admirator/admiratoare de personaje precum Hitler, Putin, CG deja devine extrem de neatrăgătoare și în niciun caz nu aș avea o relație cu asemenea persoană.
Despre fete: sa fie amuzanta,puțin inteligenta,sa scrie corect gramatical cat de cat, sa fie frumoasa la fata, sa nu aibă mâini de taranca, sa fie finuta și feminina, să aibă voce așa puțin copilăroasă dar nu neapărat.
Mai adaug și, să nu asculte manele excesiv decât rar și să fie sociabila și să aibă bun simt. Sa fie și îngrijită și să miroase frumos.
Oana_4131 întreabă:
anonim_4396 întreabă: