| Ilovedinero a întrebat:

Fetelor ce parere aveti despre un baiat care sa zicem ca el este genul acela de baiat bad boy, vagabont (dar nu genul care sa umble cu multe fete), genul acela care sta in brigada dar se bazeaza pe el.Sa zicem ca sunteti impreuna cu el, in primele 3 luni, este distant cu voi, va mai intreaba o data la cateva ore ce faceti si cam atat, dar dupa 3-4 luni incepe usor, usor sa va transforme in mica lui printesa, este foarte protectiv insa nu este sufocant, va scoate sa mancati in oras fara niciun motiv, va aduce cate un trandafir, uneori nu apuca sa se usuce unul ca va mai aduce unul si va ofera toata atentia si protectivitatea de care aveti nevoie.Ce parere aveti despre acest baiat avand in vedere ca in primele luni era extrem de distant?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fata aia trebuie sa fie o pitipoanca fara creier, ori vreo proasta sau disperata, daca se uita si se duce dupa un smecheras patetic, care face fite de cocota masculina.
Pe mine nu m-au atras niciodata golanasii, smecherii, cocalarii ori vagabonzii.
Prefer un barbat adevarat, sincer, loial si respectuos.

| Hyperion7 a răspuns:

Că tot îmi stimulează imaginația întrebările tale, o să îți răspund.
E o chestie psihologica aici.Doar pentru simplul fapt că un om nu-și dă arama pe fata din prima,asta nu înseamnă că nu poate fi și în acel fel.
In acest caz,doar pentru simplul fapt că el vrea sa para un tip rău,asta nu înseamnă că nu poate fi fragil la interior.
Iar faptul că el a fost distant la început,a fost pe de-o parte sa o testeze,sa vadă dacă e aleasa,iar pe de-o alta parte,mă gândesc că în trecutul lui a plătit pentru acest atașament rapid,iar acum încearcă să testeze terenul și apoi merge mai departe.
Plus că na,o doza de mister într-o relație e benefica, spre deosebire de previzibil, de banalitate.
Altfel funcționează relația când există o doza de mister, spre deosebire de momentele alea cringe in care niciunul nu mai zice nimic, fiindcă toate s-au cam aflat.
Am dreptate?

| Drake21 a răspuns:

Red card for the bad boy join me the Enthusiastic boy