Cine e nebunul care pe drumul vietii cauta companie in fiecare om care il vede? Decat cu un om pe drum, mai bine cu un animal.Niciodata nu mi-au placut drumurile umblate deja. Mi se pare un afront asupra originalitatii sa calc pe drumul pe unde au mai trecut altii. Mie imi plac rugii, buruienile mari, nisipurile miscatoareFara elementul de noutate viata mea n-ar fi nimic.Mai bine sa mori facand ce iti place decat sa traiesti constrans de dorintele altora.In primul caz iti eliberezi spiritul, in al doilea esti un leu fara dinti, fara gheare si fara miros
Pai care ar fi cauzele pentru care la acel moment dat nimeni nu te va mai urma, asta e cel mai important. Daca prietenii, oameni in care ai incredere, iubitul/a nu te vor mai urma dar ei exista in continuare, traiesc atunci ei nu sunt cu adevat prieteni, oameni de incredere, iubit/a.Sunt niste falsi de care oarecum e bine ca ai scapat, ca i-ai lasat in urma.Cine te apreciaza si respecta ca si om, ca si ce esti in sine mereu cand te vei uita in spate acolo va fi, indiferent! Bafta!
Priveste trecutul, traieste prezentul si construieste viitorul! In drumul tau ti se vor alatura altii asa cum si tu te vei alatura altora!
Mentorii vor ramane in memoria ta iar prieteni adevarati vei avea pe degete!
Bafta!
Pierzi majoritatea in anumite cazuri dar daca e scopul bun si intelept e bine de urmat, prieteni noi si de incredere se pot face tot timpul.