| hypothesis a întrebat:

Fiind in perioada de vacanta dintre clasele a 11 a si a 11a,vreau ca vara aceasta sa fac cat mai multe lucruri UTILE printre care:citit (comentarii pentru bac,literatura universala pentru dezvoltarea culturii si a vocabularului propriu),distractie (mers la piscina,iesiri,petreceri),sport (alergari,fitness/culturism),alegerea/gasirea unei vocatii si specializarea pe aceasta (fiind valabila pe parcursul intregului an scolar),urmarirea de filme/seriale chiar,scrierea comentariilor si pregatirea implicita pentru bacalaureat. Teoretic am foarte multe lucruri de facut,pe care,sper eu,sa le fac cu placere. De asemenea,imi doresc sa aprofundez engleza,sa imi dezvolt vocabularul citind ceva carti si urmarind filme (subtitrate chiar in engleza) si de ce nu, chiar a 2 a limba straina. Sunt foarte motivat sa ma tin de aceste lucruri deoarece nu vreau sa mai pierd timpul aiurea si nu vreau sa fie doar la nivel teoretic (asa cum mi-am propus vara trecuta si nu prea m-am tinut de nimic). Imi voi face o programa si un plan pentru a respecta sistematic cele de mai sus, incercand sa le cuprind pe toate saptamanal. Ce parere aveti?

1 răspuns:
| KamaSutra a răspuns:

Este o idee foarte foarte buna, si daca reusesti sa te tii de ea, e si mai binehappy