| ReddY25 a întrebat:

Fir cu intamplari amuzante de la nunta.
Incep eu:au lasat 3 persoane plicurile goale si mazgalite laughing)
Intamplarea cea mai amuzanta primeste funda

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Eu chiar anul ăsta am avut nunta și am pățit o chestie care acum mi se pare amuzantă. Un prieten din copilărie pe care l-am chemat evident la nuntă se bătea înainte de eveniment cu pumnii în piept că el vine sigur, n-are rost să-i dau invitație că el e prezent garantat 100%. Ce credeți? După ce am chefuit cu el în seara anterioară nunții la împodobirea casei cum e obiceiul pe la noi, la nuntă, trece o oră, trec 5, și el nici cum nu apare. În final, lumea deja începuse să plece în masă, era în jur de 12 noaptea și am rămas doar noi cei din familie și m-am apucat să-mi plătesc echipa și să mai strângem ceva băutură și mâncare ce rămăsese pentru chefu de acasă, când, ce să vezi, apare respectivu cherchelit bine. Muzica era închisă, formația plecase deja, ospătarii strânseseră tot, noi tocmai mai aruncam o privire și ne îndreptam spre ușă. L-am salutat, i-am spus că nunta-i gata deja și l-am poftit frumos pe ușă afară. Cerându-și scuze că s-a îmbătat și a uitat, cu o voce dogită de bețiv înveterat, s-a apucat el acolo să scoată ditai plicu plin de bani și să-mi facă cele mai sincere urări din adâncul inimii lui înecate în alcool. Am luat plicul, se simțea extrem de gros, cam două 3 degete avea teancu. Ce mi-am zis, dă-l dreacu de bețiv bine măcar că a venit cu bani mulți dacă de cuvânt nu se ține. Pe mașină, simțind că mor de curiozitate, deschid nerăbdător plicul. Era plin de hârtii de 5 lei, cam vreo 600 de lei dacă țin minte. Nu-i rău de loc pentru o persoană, însă la cât de gros era teancul eu visam deja lună de miere în antalia.
Morala, degeaba măsori grosimea și îți curg balele dacă valorează doar 5 lei big grin

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nuntile sunt plictisitoare, nu exista amuzant in ele.

| Eminemmm a răspuns:

În 2020 am fost la botezul vărului meu și seara am mers la restaurant, pe la finalul petrecerii, nașul meu (tatăl vărului botezat ) a adus o roabă și s-a asezat în ea (el fiind beat) și un unchi l a plimbat cu roaba prin tot restaurantul țipănd și bănd bere

| ReddY25 explică (pentru Eminemmm):

Nu era pandemie?

| Eminemmm a răspuns (pentru ReddY25):

Botezul a fost în ianuarie, Corona a apărut prin februarie