anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fiți atenți la întrebare: ce ați crede dacă o angajată ar încerca să se apropie de șefa ei dar mai mult de soțul acesteia care e și el șef pe aceași poziție?
Să zicem că ar avea chestii profesionale (și uneori personale) de spus pe care ar putea să le spună și soției dar alege să le spună șefului într-un cadru mai intim sau prin mesaje.

Răspuns Câştigător
| Jessica1235 a răspuns:

Poate se înțelege mai bine cu el, ea poate e mai răutăcioasă. Am o servant că în general șefele sunt extrem de enervante, șefi sunt mult mai comunicativi și înțelegători. Cel puțin așa e la mine la lucru, majoritatea șefelor sunt cam enervante.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa treaca si la alte pozitii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asa, si eu ce rol am in povestea lor?
M-ar interesa doar daca angajata aia ar fi intr-o relatie cu mine laughing

| Drimmero a răspuns:

A simtit miros de cascaval bun, sau poate il place ca persoana, cum arata. Sau poate ambele.

| Wr3nch a răspuns:

Parere personală: poate ei doi se înțeleg si ii poate cere o parere obiectiva sau il consideră prieten.

Părere de român mediu: e clar că vrea să il bage pe ăla în pat să devină șefă

| LoveSleep a răspuns:

Sunt atent. Ce fac acum?

| Hammurabi a răspuns:

Chestiile profesionale pot fi discutate de la A la Z fără nici o problemă îndiferent că e vorba de soț sau soție dacă ambii conduc afacerea.
Chestiile personale nu se discută la locul de muncă, Cu atât mai puțin cu șefii.
Imaginează-ți că am destule angajate, cameriste, bucătărese, ospătărițe. Cum crezi că ar putea veni una să discute lucruri personale cu mine? Și de ce aș accepta eu așa ceva?

| Emma30555 a răspuns:

Consider ca e lipsita de principii.

| CorneI1998 a răspuns:

Ca este cu/rva.