Asa credeam si eu, ca nu pot trai fara el)) dar aparent universul a vrut sa-mi demonstreze contrariul si intr-o zi m.am trezit deconectata de peste tot si nu ma mai lasa sa ma conectez. Cred ca m.am crizat vreo jumate de zi si voiam sa-mi fac altul)
Dar am stat vreo 5 minute si am zis ca vreau sa vad cat rezist fara, gandindu.ma ca nu o sa rezist mai mult de o saptana)
Au trecut aproape 8 luni si inca traiesc))si chiar mi.e bine fara. Prietenii se tot roaga de mine sa-mi fac dar nu mai vreau)
Nu toti oamenii sunt disperati dupa Facebook.
Am stat si o luna fara sa intru. Cand intru o fac ca sa citesc din mesaje sau ca sa pun/iau ceva de pe un anumit grup.
Nici nu am Facebook.
Nu ma atrage siteul ala dr nici un fel.
Au fost multe pedepse pe care le-am primit din cauza ca am stat prea mult pe Facebook si da au fost si dati cand m-am plictisit in sensul ca nu am avut cu cine vorbi sau daca ma uit prea mult la postari incep sa ma plictisesc pentru ca nu apar mai interesante, sau ca m-am uitat pe live-u cuiva si m-am plictisit fiindca nu facea nimic interesant.Au fost si doua saptamani in care nu am intrat de loc pe el.
M-am dezobișnuit în perioada în care mi s-a stricat telefonul, și-am obosit să tot stau cu laptop-ul în brațe.
Chiar acum câteva zile m-am gândit să mi-l șterg. Probabil voi face asta.
De ce sa nu o faci.
Stii vorba aia "un pas mic pentru om si un mare pas pentru omenire."
Da deoarece pe el nu se intampla nimic nou doar o poza de la un coleg sau asa ceva... des mi se intampla asta
TiberiuFasole întreabă: