E adult stie ce face, unicul lucru ce poti face pentru el e sai explici opinia ta, in viata toti mintim si/sau gresim. Angajamentul intr-o relatie implica mai multa atentie si sanse de esec, daca nu merge bine merge mai departe optiuni si surse de fericire exista oricand
Cred că ar trebui să aveți încredere în fiul dvs. Dacă până acum a făcut alegeri înțelepte o să facă și de acum înainte. Nu cred că fata se poate muta cu forța la el.
Cred că soțul dvs. are dreptate. Lăsați-l să-și trăiască viața. A învățat mult, a ajuns în vârf și acum se poate relaxa un pic. Poate ceea ce a pierdut în adolescență vrea să recupereze acum.
De ce fix fata aia? Nu știu! Așa a decis inima lui. Faptul că sora dumneavoastră a jignit-o pe fata respectivă oricum nu ar trebui să vă influențeze prea tare, deoarece fiul dvs. zice că nu are intenții serioase cu ea. E trist doar cazul în care fata spune adevărul, adică a fost abuzată în copilărie, pentru că genul ăsta de femei se atașează foarte repede; nici nu ar fi de mirare să aibă intenții de mărițiș în situația asta. Să sperăm că totul va fi bine până la urmă.
Multă sănătate!
Persoanele care provin din familii cu probleme, sunt de asemenea sarace si f indraznete, deschise, ceea ce starneste mila unora si atrage mai multe probleme, adica la ele in mana lucrurile nu se construiesc, ci se strica in jurul lor. Daca ea e cea poliiticoasa, e posibil sa va enervati si sa fiti cei care vorbesc urat cu ea, si asta pentru ca din start nu va convine cine este ea. Daca e o persoana rea, care ii face probleme, asta va trebui sa observe el. Fiti pregatiti cum o sa-l prindeti cand va intra in ele.
Daca nu-l lasati sa experimenteze, nu va invata ce e viata. Iar asta se invata doar empiric.
Intrebare: ce fel de iubite a mai avut in trecut? Daca stiti sa mai fi avut... Daca nu stiti, posibil sa fie chiar prima lui relatie iar asta cantareste mult in decizia de a nu ramane impreuna. Ori poate e asa de frumoasa incat el crede ca nu-i de lasat, ca o sa gaseasca mai greu una ca ea, care sa-l accepte adica...Ori poate ca doar i-a sucit mintile cu dezinvoltura in pat. E o discutie ampla.
Tot ce cred ca e rezonabil de facut din partea unei mame este sa discute, sa-si prezinte parerea de mama, sa faca niste scenarii pe care le crede ea posibile despre cuplu, despre ce ar putea urma, cu bune, cu rele. Astfel incat el sa inteleaga si altfel, din alta perspectiva. Apoi, decizia trebuie sa o ia el, sa fie a lui. Ca sa nu ramana cu reprosuri in ceea ce va priveste, mult timp de acum incolo...