| Diav0la a întrebat:

Florin si Mihai. would you?

Răspuns Câştigător
| Shery a răspuns:

Vroiai sa vezi daca stiu engleza? laughing hai ma ca stiu... doar ca se zice "an international career" tongue ce rea sunthee hee

27 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Diav0la, nu trebuia sa ii intrebi doar pe Florin si pe Mihai daca vor. Siguuur sunt si altii care isi doresc acest lucru laughing

| lia a răspuns:

Poti da buzz, pe messbatting eyelashes
Vreau si eu sa raspunda ca sa stiu daca sunt sinceri sau nu rolling on the floor

| lia a răspuns:

Da, te ajut eu, vrei sa o postez eu in locul tau? laughing
Eu propun la categoria stiinta si filosofie, pentru ca se pare ca ai nevoie de mult discernamant ca sa raspunzi la intrebare. rolling on the floor

| lia a răspuns:

Da, calatoreste de acolo, daca o vede Raluca rolling on the floor

| lia a răspuns:

@Enigma, stai sa vezi ce subiecte apar cand se intalnesc doua fete si un baiat rolling on the floor

| lia a răspuns:

@Enigma, au venit baietii, cedeaza si tu locul rolling on the floor

| lia a răspuns:

Lasa Enigma, ca are priza la publicul din romania play back-ul

| JackieSue a răspuns:

Mai aveti loc pentru inca o fata?laughing

3 (fete) la 1:p.

| ioanaa a răspuns:

Hei, eu mai am loc intre voi? laughing

| afrodita17 a răspuns:

Would you what?

| Diav0la explică:

...asta face parte din categoria intrebarilor stupide... da' poate iasa ceva faina...cu putina imaginatie... so... would you?

| Diav0la explică:

...macar sa raspunda Mihai si Florin, apoi i-oi intreba si pe altii lia laughing

| Diav0la explică:

... ahhh .am ratat .trebuia sa o incdrez la arta si cultura sau la turism .cred ca mergea bine la turism ...ma ajuta cineva sa mutam intrebarea asta va rog?

| Diav0la explică:

...lia.nu discernamant draga mea...ci imaginatie. posteaz-o .la turism .acolo merge laughing

| Diav0la explică:

...eu as zice sa chemam si-un baiat ...incepe sa devina interesant...

| Diav0la explică:

... uite bietul ca deja are emotii .nu mai tasteaza corect... Mi-e si teama sa nu ii provocam emotii mai mari laughing

| Diav0la explică:

Welcome laughing face fata?

| Diav0la explică:

... uhhh .am emotii ...au raspuns .amandoi chiar big grin Iti multumesc Florin pentru ca ai spus exact ceea ce ti-ai dori la un moment dat sa faci. Multi dintre noi ceilalti ne-am dori sa traim vremuri mai bune pe care sistemul actual ni le neaga... Daca tu care ai atins un anumit nivel al carierei de artist, si esti apreciat de mii de oameni aici in tara iti doresti ca la un moment dat sa ajungi sa fii recunoscut pe plan international si poate sa iti stabilesti resedinta intr-o alta tara, imagineaza-ti cum trebuie sa simtim noi vremurile crunte pe care le traim... Multumesc inca o data pentru timpul acordat!

| Diav0la explică:

...sa nu uit... m-a luat valul scrisului... I love Hi-Q :X Cand ajungeti pe la Cluj?

FlorinGrozea
| FlorinGrozea a răspuns:

... leave Romania for a international career? Yes, I would!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se mai amuza fetele pe aici..., tocmai mi-am dat seama ce subiecte de discutie apar cand se intalnesc doua fete. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Diav0la -sa ma predau..., sa nu ma predau...,(in bratele voastre, sa nu credeti altceva. laughing
@lia-sunt prezent, astept cu nerabdare urmatosul subiect. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Diav0la-nu ma ispiti si mai mult..., rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woow! ce fericit sunt intre partru fete..., abia astept continuarea. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-pentru acest loc trebuie sa munceasca.nu accept play back-urile. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-ce nu are priza la publicul din romania? poate doar muzica clasica, in rest..., manele land.srl. rolling on the floor

MihaiSturzu
| MihaiSturzu a răspuns:

Would i what!?!?