Vroiai sa vezi daca stiu engleza? hai ma ca stiu... doar ca se zice "an international career" ce rea sunt
Diav0la, nu trebuia sa ii intrebi doar pe Florin si pe Mihai daca vor. Siguuur sunt si altii care isi doresc acest lucru
Da, te ajut eu, vrei sa o postez eu in locul tau?
Eu propun la categoria stiinta si filosofie, pentru ca se pare ca ai nevoie de mult discernamant ca sa raspunzi la intrebare.
...asta face parte din categoria intrebarilor stupide... da' poate iasa ceva faina...cu putina imaginatie... so... would you?
... ahhh .am ratat .trebuia sa o incdrez la arta si cultura sau la turism .cred ca mergea bine la turism ...ma ajuta cineva sa mutam intrebarea asta va rog?
...lia.nu discernamant draga mea...ci imaginatie. posteaz-o .la turism .acolo merge
... uite bietul ca deja are emotii .nu mai tasteaza corect... Mi-e si teama sa nu ii provocam emotii mai mari
... uhhh .am emotii ...au raspuns .amandoi chiar Iti multumesc Florin pentru ca ai spus exact ceea ce ti-ai dori la un moment dat sa faci. Multi dintre noi ceilalti ne-am dori sa traim vremuri mai bune pe care sistemul actual ni le neaga... Daca tu care ai atins un anumit nivel al carierei de artist, si esti apreciat de mii de oameni aici in tara iti doresti ca la un moment dat sa ajungi sa fii recunoscut pe plan international si poate sa iti stabilesti resedinta intr-o alta tara, imagineaza-ti cum trebuie sa simtim noi vremurile crunte pe care le traim... Multumesc inca o data pentru timpul acordat!
...sa nu uit... m-a luat valul scrisului... I love Hi-Q :X Cand ajungeti pe la Cluj?