Nu esti singura care pateste asa ceva... Si eu am cateva intrebari refuzate, motiv: Caracter irelevant. Dar erau intrebari simple: Mai ninge in Romania? Chiar prosti! Aia care au raportat si mai ales... nu mai zic.
Nu stiu care se tine de glume proaste pe site, dar de cand a aparut noua functie de a raporta, se face abuz din partea unui grup de prieteni ce s-a format pe site. Pentru astia care se ocupa cu asa ceva, nu am decat un singur deget sa le arat.
Nu ar strica sa le punem un dex pe site... Ocnita? Nu este locul acela care seamana cu un semineu, o gaura in perete si acolo se depoziteaza fructe, legume s. a?
Nu am ocnita acasa , dar pe la bunici am auzit de asa ceva, cand mergeam pe la tara.
Ai dreptate, lasa-i pe toti sa creada ce vor, dar cred eu, ca ar trebui sa se"documenteze"mai des in unele privinte...La cate raspunsuri am primit stupid(si dupa parerea mea erau raspunsuri destul de folositoare)am putut realiza si singura cu cine am de-aface, am vazut ca nu sunt singura care la raspunsuri bune, inteligente a primit stupid ci mai multi utilizatori, dar nu ma intereseaza proasta parere a unora despre faptul ca sunt o persoana"de moda veche". Asta-s eu si nici nu o sa ma schimb vreodata.La fel si tu, nu da importanta la orice ci alege persoanele care stiu sa te aprecieze cu adevarat pentru ceea ce esti tu.Succes!
@harciog exista DEX, intrebarea am pus-o datorita mamei mele, care ieri a pronuntat cuvantul "ocnita", care inseamna nisa, firida si nu ma amagi ca nu stiai raspunsul, esti un "umflat cu blana si pe deasupra si mincinos" plin de cunostinte in toate domeniile. Nu te perii, este un adevar, de aceea imi face placere sa-ti citesc raspunsurile adresate oricarui utilizator TPU.
Nu are rost sa ne consumam pentru acestea, mie mi s-a intamplat la o intrebare cand invitam si eu pe cineva sa bea un vin rosu cu mineSi dupa cateva minute mi-a disparut intrebarea.Hocus-pocus nu mai e
Nici eu nu stiu ce este ocnita . Cine ti-a raportat intrebarea, a avut un motiv: exista dictionare. Cat despre celelalte tipuri de intrebari : nu se da caracter irelavant deoarece se considera acele raspunsuri ca fiind niste sfaturi utile, impiedicand acel adolescent sa faca o greseala.
Nu te supara, se ma intampla .
Singura inexactitate din intrebarea ta e cea in legatura cu varsta intrebatorilor despre sex:e chiar mai mica de15 ani! Si raspunsurile, da, sunt foarte documentate.Cat priveste ocnita, e o nisa unde gospodinele isi tineau, de regula, maruntisuri, si toate casele vechi o au.Acum nu prea se mai poarta, de cand cu mobilele astea sofisticate cu zeci de sertarase.Numai bine.