Ce iti doresti mai precis sa afli?! despre calitatea produselor, daca sunt nemultumiti sau multumiti? sau pur si simplu faci un "studiu de piata". Exista posilibitatea sa fii patit ceva si sa fii nemultumita si atunci e firesc sa intrebi oamenii daca au patit si ei la fel.Firma care produce ciorapii, are ca obiect de activitate si producerea altor articole vestimentare, exemplu : geci, imbracaminte sport si altele.Eu am cumparata o geaca produsa de Marconf ( asa se numeste firma care produce ciorapi Marghita)si am fost foarte multumita.Imi pare rau dar ciorapi nu am cumparat pentru a-ti spune parerea mea. Sper din suflet sa nu fii dezamagita, candva romanii produceau dresuri si ciorapi foarte buni ( vezi cazul Adesgo ) dar timpurile s-au schimbat, la fel si producatorii.Cumparaturi frumoase si o seara buna
Nu! Mi se pare ca toate produsele acestei firme sunt de prost-gust. Dintre toate produsele de acolo am gasit o singura fusta draguta, care avea o culoare frumoasa insa era croita prost. Si... mi se pare ca produsele sunt pentru femeile la varsta a3a. Nu vreau sa vorbesc despre ciorapi si lenjerie...josnice
Ciorapi Marghita si Marconf nu sunt acceasi firma.Ciorapi Marghita nu produce decat ciorapi si sosete pentru dama!
GuUumitza întreabă: