| T30D0RA a întrebat:

Fondul scolii. Sunteti PRO sau CONTRA? De ce?

Răspuns Câştigător
| alin_5728 a răspuns:

Ar trebui ca statul sa plateasca fondul scolii.

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

PRO dar in sensul ca s-ar face cu adevarat ceva pentru scoala, pentru copii in primul rand. Ar trebui ca toate operatiunile sa se faca la lumina si sa se vada toate investitiile.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Contra! Până în clasa a 10-a inclusiv sunt de acord să îl dau dar dintr'a 11-a mi se pare o mare prostie să ne pună să'l plătim din moment ce ei nu ne mai oferă nici cărţi şi totul e pe cheltuiala noastră. Adică să'mi cumpăr şi cărţile eu şi să le mai şi arunc bani lor...am ce face cu banii mulţumesc frumos. dar n'are rost să faci scandal pentru 20 lei. Îi dau numa ca să o văd pe diriga că tace odată din gură şi nu se mai crizează

mira
| mira a răspuns:

Sondajul nu-si are rostul.Fondul scolii este treaba comitetului de parinti si este prevazut in Regulamentul scolar.Scopul acestui fond este de a contribui si parintii la cresterea gradului de confort al elevilor si la modenizarea bazei tehnico-materiale a scolii.

| Ea12345 a răspuns:

La fondul scolii nu am platit niciodata bani, insa am platit la fondul clasei(pentru 1 si 8 Martie, pentru impodobirea clsei de Craciun tongue). Cu siguranta ca sunt contra, mai ales ca am vazut ca sumele depasesc de multe ori 50 de lei.Plus ca e si criza...

| OanaG a răspuns:

Contra.Pentru ca la mine la liceu dau 40 de lei pe tot anul, si acum ne desfiinteaza liceul...si ne repartizeaza la alte licee in functie de profil.De ce se intampla asa? Nu au fonduri pentru a mai intretine liceu si suntem foarte putini[450 elevi-tot liceu], Cu banii aia ce fac? Beau cafele si papa prajiturilaughing

| Bianca_4346 a răspuns:

CONTRA.de ce? pentru ca dau bani din clasa I si paa acum? ce'au facut? au pus o amarata de perdea si o usa.in 7 ani! Anu asta nu mai dau.Mai stau cateva luni in sc asta si apoi la liceu. Dc sa mai dau bani? sa isi mai cumpere directoarea plasma pentru cancelarie? nu nu nu...Gatalaughing

| sabela a răspuns:

Depinde cine i-l gestioneaza.

| nobody_7406 a răspuns:

CONTRA! Cum spun si ceilalti, scoala e gratuita.Platim deja destuleeee! cred ca se va inventa si o taxa pentru respirarea aeruluiwinking

| alexzender a răspuns:

Ehehe laughing asa isi mai directorul o masina, altul isi mai plateste o rata... se strang sute de milioane si nu cumpara o minge pentru sala de sport, sa nu mai vorbesc de asa zisele toalete in care iti este scarba sa intri, pentru creta si alte cacaturi punem tot noi bani la fondul clasei happyLa un moment dat stai si te gandesti ca in acesti ani in care ai platit imrepuna cu alte cateva mii de elevi fondul scolii nu s-a schimbat/facut nimic.(aceleasi clase mizerabile, acelasi toatele de ****, etc)
Oameni de ****, sistem de ****, tara...

| xitty a răspuns:

Depinde de scoala.Anul acesta nu am sa-l platesc, deoarece in scoala mea este foarte frig. Daca scoala ar avea alte conditii m-as gandi si eu sa-l dau, dar nu as fi foarte convinsa. Nu cred ca merita la urma urmei...Scolile sunt institutii care trebuie sa ne formeze...cand stam in spital, nu dam bani ca sa ne fie cald si sa avem hartie igienica la baie si sapun. nu-i asa?

| oky a răspuns:

Mie imi este indiferent. Oricum clasa mea nu a platit niciodata fondul scolii laughing).

| rapidista a răspuns:

Contra, dar deh noi nu-l platim niciodata si cred ca nimeni n-ar trebui sa-l plateasca. E ok ca dirigintele nu ne-a cerut niciodata, iar directoarea trebuie sa se conformeze, nu e obligatoriu in regulament asa ca n-are ce sa ne faca. In orice caz sunt de acord cu fondul clasei (nici pe asta nu-l platim, dar punem un leu, doi pentru creta sau alte prostii), dar cu fondul scolii nu, bani aia ajung in buzunarele altora nicidecum nu se folosesc in interesul elevilor. Mai bine dau 25 de lei unui om sarac, decat profesorilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra...de ce?raised eyebrows Pentru ca in fiecare an tot dai bani si nu se vede niciun rezultat.Adica stai putin, la ce se folosesc? ar putea schimba mobilierul, sau manuale noi ceva... dar nimic.Sa fie sanatosi.
Tu unde te situezi?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BRO nu e PRO, scoala e gratuitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra. Pentru ce? Ca sa aiba profii niste banuti pe spinarea parintilor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa fondul scolii exista si fondul clasei. si multee ale cheltuieli.

Întrebări similare