Dintre astea doua? Personal niciuna.As prefera Monaco!
Dar daca as avea de ales, as merge pe Canada.
Merci.Nu inteleg de ce mi s-a sters aceasta intrebare de catre administratori! E ceva ciudat.
Cred ca in Canada pentru ca acolo sunt Nașii mei si mereu imi spun ca sunt multumiți din orice punct de vedere si ca nu s.ar mai întoarce in Romania. Am înțeles ca oamenii sunt mai relaxati, adica daca iesi in papuci afara nu rade nimeni cum se mai intampla pe la noi etc. Plus ca școlile sunt foarte bune, la fel ca si locurile de munca.e o viata mai lejera (daca înțelegi ce vreau sa spun).
O viata mai lejera intr-o tara in care nu ai dreptul la concediu decat 1-2 saptamani pe an? II inteleg de ce nu vor sa se mai intoarca in Romania.Multi gandim la fel.
Niciuna dintre astea două. Preferă ţări unde m-aş putea dezvolta pe plan profesional. Nici Canada nici Franţa nu-mi oferă o educaţia mai bună decât România.
Aş prefera Anglia, Germania (cu toate că nu mă atrage ţara - cultura lor ca atare), una dintre cele trei ţări Scandinave, Australia sau o ţară Asiatică.
Hey
Eu sigur ca aleg Canada, de ce?
Deoarece Canada este cu mult mai apreciat de viata ta personala, si oameni sunt bunavoitori.Multi se uite pe poze si alti spun ca Miami este mai coll sau cum spunem.Trebuie sa te duci in vizita sa vezi ce e real acolo, dupa aceea vezi rezultatul...Eu nu judec tarile fiecare dupa ce-i place lui personal.
Dar franta tot e o tara buna dar sunt mai multi oameni in europa se vizita multi in Franta, dar e putin repectat fata oameni nostri.
Nu zic nimic de franta dar mai Canada este cu mult mai perfect.
Eu aleg Irlanda este o tara mica si foarte bogata si oameni sunt buni.
Apai,de pe ce meleaguri vii frate, ca abia am deslusit ce ai vrut sa scrii in mesajul asta kilometric! Ai folosit Google translator pentru a traduce romana ta speciala?
Ce fel de translator draga?
In primul rand, ti-am dat parere mea, okey
Al doilea rand, nu ti-am judecat nimic cu viata ta personala.
In al treilea rand, Sorry(Scuze) cu scrisul meul, m-am grabit cu gramatica romana pentru tine
Te-ai grabit impreuna cu gramatica romana, special pentru mine? Esti haios, frate! Nici eu "nu ti-am judecat nimic cu viata ta personala"="Nu ti-am judecat viata personala", fara "ta"(pleonasm)! Nu m-am luat de matusile tale.Stai,bre omule calm!
Draga-Nu sunt suparat pe tine! Nu esti profesoara mea speciala
Ti-am dat parerea mea, poftim(nu iti place parerea mea, sau nu ai inteles scrisul meu atunci las-o balta ca nu stie bine limba romana dar stiu altele limbile bine si nu romana.
Multumesc ca mi-a corect cuvintele, dar sunt intotdeauna grabitor
Toate cele bune
Dimpotriva,esti foarte haios. Sper ca tu nu te-ai suparat pe mine! Lol.
Aici ai dreptate.De fapt, vrei sa spui ca e mai putin xenofobism decat in Europa.Nu va conta din ce tara provii, ci ceea ce stii sa faci concret.Un asemenea lucru ar fi mai greu in tarile europene unde avem deja o eticheta neplacuta.
Frate, nu mai face teorie pe aici că n-are rost. N-ai fost la şcoală sau nu eşti român, poţi să spui pur şi simplu.
Să ştii că degeaba îţi scrii tu părerea "ta", dacă nimeni nu înţelege.
Nu există cuvântul "grăbitor" pentru numele lui!
anonim_4396 întreabă:
StelutaDintreNori întreabă: