Parazitii este preferata mea. Este o varianta care instiga mai mult la cultura decat BUG Magia. Asculta melodia Instigare la cultura. Daca gasesti asa ceva in repertoriul BUG Mafia sa ma anunti. Parazitii nu este doar o formatie de strada, este mult mai sus de atat.
Da frate, tare frate da pentru mine frate sunt mai tari Parazitii frate.Doamne frate am ametit
Cei de la bug mafia au unele piese faine - care dau bine in club
Parerea mea e ca Parazitii sunt mult mai tari decat cei de la Bug
Clar parazitii. nu prea poti compara stilul e mai dur mai realist, mai original'' scuipa realitatea-n rime''... cei de la bug. m spre comercial vor sa se si promoveze, bani chestii...pace`
Parazitii fara indoiala, ar mai fi si nimeni altu, nane, ombladon care o dau bine, dar parazitii no 1
Ce'ai frate bug mafia e naspa rau! Nu mai sunt ce erau.Parazitii is marfa. O dau bine tare.insa mie imi place sisu si ombladon si poate rakku. Appuya e de ***!
Ascult mult mai mult parazitii decat mafia, dar nu cred ca se poate spune daca una e mai buna ca cealalta. Si eu st de parere ca parazitii nu pot fii egalati, dar sa fim seriosi... cum ar fi aratat hip-hop`ul actual fara vechea trupa B. U. G MAFIA?! oricum respect parazitii! bafta
E greu de raspuns la intrebarea asta pentru bug mafia a fost este si v a fi n1 unu, in primul rand pentru ca a fost prima truma care a adus muzica neagra la noi in romania si 2 la mana au scos hit dupa hit insa parazitii au castigat locul la masa verde treptat.deci parerea mea parazitii sunt pe locul 2 bug mafia pe locul 1 si puya pe 3
PaRazItII logic nu se compara bug mafia cu parazitii. prazitii nu inventeaza versuri...ei vb despre realitate.Adika realitatea ROMANIEI! PEACE
Ba nu stiti ce inseamna rap bug mafia ii mai tare decat paraziti Sami bag **** in paraziti Respect B.U.G M.A.F.I.A
DePeTarnave întreabă:
Kanpeki întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: