| gangster a întrebat:

Frate care este cea mai tare trupa bug mafia sau parazitii? Bug mafia ma caracterizeaza dar parazitii sunt tari frate pace.

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Parazitii este preferata mea. Este o varianta care instiga mai mult la cultura decat BUG Magia. Asculta melodia Instigare la cultura. Daca gasesti asa ceva in repertoriul BUG Mafia sa ma anunti. Parazitii nu este doar o formatie de strada, este mult mai sus de atat.

| ΔH a răspuns:

Fail straight face

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Da frate, tare frate da pentru mine frate sunt mai tari Parazitii frate.Doamne frate am ametit big grin

| r8driver a răspuns:

Amindoa mai fratewinking amindoua sunt beton fratetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi placce eminembig grin

| VladyCristian a răspuns:

Cei de la bug mafia au unele piese faine - care dau bine in club
Parerea mea e ca Parazitii sunt mult mai tari decat cei de la Bug

| r8driver a răspuns:

@eluveitie imi cer scuze frate am postat amindoi odata fraterolling on the floor

| MM a răspuns:

Parazitii

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Clar parazitii. nu prea poti compara stilul e mai dur mai realist, mai original'' scuipa realitatea-n rime''... cei de la bug. m spre comercial vor sa se si promoveze, bani chestii...pace`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? 12-13?
Si ca sa raspund la intrebare.Parazitii e o trupa adevarata.

| Rallu_3508 a răspuns:

Cu siguranta Parazitii.Sunt peste orice alta trupa din Romania.

| rapidista a răspuns:

Parazitii fara indoiala, ar mai fi si nimeni altu, nane, ombladon care o dau bine, dar parazitii no 1

| ejaxz a răspuns:

Ce'ai frate bug mafia e naspa rau! Nu mai sunt ce erau.Parazitii is marfa. O dau bine tare.insa mie imi place sisu si ombladon si poate rakku. Apptongueuya e de ***!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bug mafia nu se compara cu nimeni

| nimenialtu_4198 a răspuns:

Ascult mult mai mult parazitii decat mafia, dar nu cred ca se poate spune daca una e mai buna ca cealalta. Si eu st de parere ca parazitii nu pot fii egalati, dar sa fim seriosi... cum ar fi aratat hip-hop`ul actual fara vechea trupa B. U. G MAFIA?! oricum respect parazitii! bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu de raspuns la intrebarea asta pentru bug mafia a fost este si v a fi n1 unu, in primul rand pentru ca a fost prima truma care a adus muzica neagra la noi in romania si 2 la mana au scos hit dupa hit insa parazitii au castigat locul la masa verde treptat.deci parerea mea parazitii sunt pe locul 2 bug mafia pe locul 1 si puya pe 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua sunt naspa

| Mrzzumi a răspuns:

PaRazItII logic nu se compara bug mafia cu parazitii. prazitii nu inventeaza versuri...ei vb despre realitate.Adika realitatea ROMANIEI! PEACE

| Roba_Mihai_Alexandru_Mita_1969 a răspuns:

Ba nu stiti ce inseamna rap bug mafia ii mai tare decat paraziti Sami bag **** in paraziti Respect B.U.G M.A.F.I.A