| Nesssyy4444 a întrebat:

Fratele meu de 19 ani a facut obsesie pentru o femeie de 26 de ani care e casătorită dar pe el nu il interesează si o hartuieste mereu, l-a amenintat si sotul ei ca ii va face probleme si tot nu se potoleste, ce să mă fac cu el ca să îl potolesc? A zis că măcar să i-o tragă și el odată și dupa aia o va lasa în pace, ea bineînțeles că îl refuză mereu și îl amenință? Cei 2 lucrează împreună și se vad zi de zi, și la locul de muncă se dă la ea și pe față și pe ascuns îi pune bilețele în dulap, ce să mă fac cu el, să îl duc la psiholog, să vorbesc cu șeful lui și să îl dea afară ca să evităm problemele, ce altceva?

2 răspunsuri:
| DoarDorr a răspuns:

La psiholog nu il poti duce fara voia lui. Seful nu cred ca il va da afara daca nu afecteaza firma.
Cea mai buna solutie este ca femeia sau sotul ei sa-i faca reclamatie pentru hartuire sexuala.
Auzi, "să i-o tragă și el odată"! Pentru "o data" sa mearga la profesioniste.

| Kufu95 a răspuns:

Singurul mod prin care aș vedea că s-ar rezolva cazul ar fi ca femeia să depună plângere pentru hărțuire sexuală. Apropo, de ce să i-o tragă odată, dacă ea nu îi dă lui nici o şansă. Nu cred că are nimeni obligația să facă totul cum ne dorim.