Pentru că acest strămoș îndepărtat este interesant doar pentru dta. Istoria trebuie să spună ceva pentru toți cei din clasă, din școală.
Foarte interesantă viață a avut străbunicul d. tale, ar trebui să publici jurnalele acestuia dacă le ai, sigur vei face și ceva bănuți pe ele.
Din păcate, nu toată lumea a fost înzestrată cu strămoși care să se fi distins pentru a fi menționați în documente, iar un asemenea proiect ar lăsa pe mulți elevi fără nici-o temă de fapt. Despre strămoșii mei de exemplu, nu am găsit mare lucru, doar data nașterii, unde au făcut școala, dacă au făcut, și data morții, deci nu aș prea avea ce să scriu la un asemenea proiect.
M-am gândit și eu să-l public, dar sunt doar câteva fragmente ce pot fi citite. În schimb mă gândesc să public o carte despre el. Schița este gata, dar este prea scurtă. Vă mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă când ați citit toată întrebarea!
M-ar interesa f mult și pe mine sa citesc.
As vrea sa știu mai multe despre acest maior Carpeneanu.Ma interesează fiindcă se intersectează cu arborele genealogic al familiei.