Am spus, repet ca doar nu ma dor degetele
Fundele nu reflecta inteligenta unui user(exceptii sunt bineinteles dar rare) ci mai degraba disponibilitatea programului acestuia.Cu ce ma inalzeste pe mine o funda? Nu se deconteaza la sfarsit de an, nu e din ciocolata ca sa o pot rontai nu nimic
A, si nici nu te face expert. Mi-au scos peri albi intrebarile:"De cate fundite am nevoie pentru a deveni expert TPU?"Omule
Daca ai 1000 de fundite castigate pe raspunsuri mediocre, la intrebari mediocre gen:Cine e mai dragut X sau Y, ce zodie esti daca esti la fel ca mine, funda.Hai sa... facem diferenta intre intrebarile serioase si cele puse la plictiseala
Asa cum zicea si Bacemi sa votam intrebarile serioase pentru a arata ca ne pasa
Trebuie sa raspundem din respect nu din obligatie, sila, mila s. a. m. d. Vor funda casa castige 100 de pct si ca sa ajunga pe locul 1.
Probabil ca vor fundite pentru ca isi doresc sa fie pe locul 1..., desi nu prea are rost pentru ca, cum ai zis nu castiga nimic dar mi se pare draguta ideea funditei
Din pacate prea putini vor sa ajute fara dorinta clara de a fi recompensati. Ce e mai grav e ca ei cred ca superficialitatea lor chiar merita apreciata si recompensata. Dupa cum a subliniat si
@onutzu, o metoda de a arata ce simtim noi fata de intrebari e de a nota intrebarile cu 10 si 1. Cele care merita cu adevarat cu 10 si celelalte care sunt stupide sau superficiale cu 1. Doar asa putem avansa spre mai bine. Stiu ca lenea e mare, dar trebuie sa votam si aici daca vrem un site mai bun. Si eu as propune administratorilor ca fiecare utilizator sa aiba o medie a notelor primite la intrebari. Astfel am vedea cine e serios si cine nu. Sa se faca un barem si cine nu ajunge la o cifra stabilita minim ( asta pentru a mari preponderent calitativ si nu cantitativ intrebarile ) sa nu mai poata pune intrebari.