anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor, Bent are un mare problem: nu se gaseste in pozoaca de grup. :(( Cine il gineste pe Bent si ii indica si lui unde sa se uite ca sa isi vada superbul avatar, va primi fundoaca. Deci, start!
http://www.tpu.ro/multumiri

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Avatarele alea sunt dupa ordinea in clasament am observat. Vezi la profil pe ce loc esti. Fiecare rand contine 20 de poze. Imparti locul pe care te afli la 20 si afli randul unde-ti e afisat avatarul.

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca nu schimbai ca blegu' avataru' si-i lasa-i pe-aia doi cu fasolele sticlite, te gaseai mai repede: te orientai dupa sclipiri!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Rândul 74, a doua poză din dreapta, cum naiba să nu remarci zombielica lui Bent? Îţi sare-n ochi, îţi sar şi ochii din cap...

nony
| nony a răspuns:

Cred ca erai ¨limitat¨ atunci thinkinghee hee Sau in perioada cand inca aveai dubii in legatura cu parul. anumitor persoane.

| Leea1234 a răspuns:

Mai bent, fii atent cum te uiti la monitor, in dreapta ai sa vezi avatarul lui flav, eee atunci incepi sa numeri in jos 74, de casute cu avatare, in al 74 -lea rand ...ai sa te vezi!

| BUBULINA a răspuns:

Bro la cine te referi?thinking

Răspuns utilizator avertizat
| Larette a răspuns:

Pe randul 74 penultimul avatar.

| moodyblues a răspuns:

Cate javre de caini am vazut in pozace...

| moodyblues a răspuns:

Ma dor ochii. da trebuie sa fac o remarca! de un' bunica atatea avatare cu michael jackson? ma duc sa mi-l pun si eu pe john lennon cu tot neamul lui cel adormit in pozoaca! nu arata bine aerosmithu daca nu-s morti

| simoSTAR a răspuns:

Linia 74, penultima poza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ca astept funditarolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Flav Asta a fost incercata... dar sunt prea multi useri fara avatartongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff, dreak. Am fost trecut al patrulea sa sar in ochi. Iar or sa apara inviodiosi sa urle ca cica sint prea la vedere si n-au loc de mine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-am gasit. Esti la "...si tuturor celorlalti!"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol...chiar 74-2 dr.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu ma gasesc crying