Sunt niste nemernici! Profita de Tufar ca are nevoie de bani si o injosesc in cel mai inalt grad.
Da.Am vazut emisiunea.Mai mult pentru cat se pot injosi unii oameni cu pretentii.Si nu ma refer la Ioana Tufar.
Am vazut emisiunea si am ramas cu gura cascata cand am auzit si am vazut cum unele,, vedete,,[pe care le credeam ca au cei 7 ani de acasa]s-au injosit,, in ultimul hal aratand adevarata lor fata si facand pe doamnele perfecte, sa le fie rusine
Sunt total de acord cu tine, si mie mi se pare ingrozitor.Ar face orice numai ca sa aiba ei raitingul cel mai mare.Mi se pare o mare prostie ca profita de una care nu o duce prea mult mintea si stirea nici macar nu e cine stie ce.Adica de ce m-ar interesa daca ai se spala sau nu.
O mai aduce si pe Bahmuteanu sa se bage si ea oleaca in seama ca nu o mai baga nimeni, nu poate daca nu se vede mereu la televizor, sa isi deie ea cu parerea si sa o "invete" pe aia ce sa faca sau ce e frumos si ce nu.
Mie mi se pare o mare prostie.Eu ma intreb oare astia chiar nu mai au ce sa dea?
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: