| monutza90 a întrebat:

Fratilor ce parere aveti? Eu m-am ingrozit de modul in care un post de televiziune isi poate face audienta!

http://www.youtube.com/watch?v=6wPHnY3DOWk&feature=playe r_detailpage

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sunt niste nemernici! Profita de Tufar ca are nevoie de bani si o injosesc in cel mai inalt grad.

| darrio2007 a răspuns:

Da.Am vazut emisiunea.Mai mult pentru cat se pot injosi unii oameni cu pretentii.Si nu ma refer la Ioana Tufar.

| mona a răspuns:

Am vazut emisiunea si am ramas cu gura cascata cand am auzit si am vazut cum unele,, vedete,,[pe care le credeam ca au cei 7 ani de acasa]s-au injosit,, in ultimul hal aratand adevarata lor fata si facand pe doamnele perfecte, sa le fie rusine

| anonima01 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine, si mie mi se pare ingrozitor.Ar face orice numai ca sa aiba ei raitingul cel mai mare.Mi se pare o mare prostie ca profita de una care nu o duce prea mult mintea si stirea nici macar nu e cine stie ce.Adica de ce m-ar interesa daca ai se spala sau nu.
O mai aduce si pe Bahmuteanu sa se bage si ea oleaca in seama ca nu o mai baga nimeni, nu poate daca nu se vede mereu la televizor, sa isi deie ea cu parerea si sa o "invete" pe aia ce sa faca sau ce e frumos si ce nu.
Mie mi se pare o mare prostie.Eu ma intreb oare astia chiar nu mai au ce sa dea?

| monutza90 explică (pentru anonima01):

Da asa este ai dreptate adica daca vroiau intr-adevar sa o ajute o duceau la un salon sa ii arate acolo cum se face manichiura, pedichiura, cum sa isi aranjeze si ea parul sau ii cautau un post de munca decent.Ei au adus-o la Bahmuteanca sa ii stranga gunoaiele.Si ochelaristul ala se baga si el.