| Niciunnumedeutilizator a întrebat:

Fraților, cu toții am auzit astăzi că nenea Putin a dat verde la invazie și că acum rușii încearcă să cucerească Ucraina. Dictatorul moscovit și-a pus trupele la granița cu Ucraina încă de la începutul lunii, iar acum a trecut la acțiune, deși a promis că se retrage. Acum zice că "denazifică" Ucraina (deși Zelinsky e evreu happy ). Așadar, să fiu și eu în trend cu moda, am două întrebări:
1. Prestigioasa publicație "The Telegraph" raporta că, pe la trei după masa, trupele rusești forțau Cernobîlul. De ce naiba le trebuie rușilor o centrală nucleară nefuncțională și un oraș abandonat. Sau e fake new?
2. Credeți că Putin se va atinge de Moldova? Deja a pus pe foc cu rusofonii din Transnistria, așa cum a făcut și în Donețk și Luhanks. Oare nu cumva Rusia va anexa și Moldova? Cred că dacă Putin se trezește și dă comanda de atac, până termină el prânzul cade Chișinăul.

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

2. E posibil sa atace si Moldova, ar cuceri-o imediat din 2 miscari dar nu cred ca are totusi interese pentru fasia aia de tara, mai ales ca e si saraca, n-are nici resurse.

| CIaudiu a răspuns:

"rușii încearcă să cucerească Ucraina." - imi arati un document oficial care atesta asta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. E în drum spre Kiev. Era o zonă apărată.
2. În acest război, nu.
3. Acum, nu.
Așa crezi tu, dar deocamdată luptă în Ukraina.

| J0B0MAT a răspuns:

Cernobâlul încă e extrem de radioactiv. Dacă distrug construcția cu care e acoperit reactorul, va răspândi radiații în toată Europa. Dacă o atacă cu bombe, cel mai probabil va produce radiații devastatoare care vor duce la morți sau cel puțin efecte grave în toate țările.
Acum îl cred în stare să atace orice. Omul e un maniac. Nu îi pasă nici de poporul său.