| Joker3134 a întrebat:

Fratilor,de ce la tara se invata mai putin ca la oras?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce crezi asta?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Joker3134):

Nu chiar, depinde, uni invata la lumanare

Cum vezi a fi norocul? e relativ? corect, cateodata ti-l faci si singur

Da si nu, de exemplu nu au aleg sa imi fie foamete dar pot alege sa nu manc

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Copiii provin din familii cu parinti fara studii interesante, munca fizica da roade la ei, iar anturajul este de asa natura incat glumele proaste primeaza, iar despre lucrurile inteligente se fac tot glume proaste.
Sunt si copii care se ridica din acele scoli, si ajung departe, dar media e intr-adevar foarte slaba. Si profesorii sunt mai slabi, in scolile bune din oras se intra cu pile, iar cei care abia au terminat facultatea, nimeresc pe la tara, in licee cu profil agricol, unde dirigintele face rost de un ciubuc, si scoate jumatate din clasa la munca, pentru motivarea altor absente...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca lucreaza la camp? Copiii de la oras sunt niste puturosi care stau cocotati in bloc. Unii habar nu au cum arata o gaina, stiu doar de aia din supermarket. Nu conteaza de unde esti ci daca vrei sa inveti. Cei de la sat lucreaza la camp dar si invata. Cei de la orasi sunt mai puturosi, au fite si mofturi din blocul mamicii. Aia de la oras de multe ori invata mai rau pentru ca nu stiu cum e cu greul.

| Dandinelle a răspuns:

Nu cred, e o generalizare prea mare.
In liceu aveam colege care faceau naveta de la tara, zi de zi, si mai si invatau bine.
In acelasi timp am si noua verisori care au crescut la tara dintre care 5 dintre ei au ajuns la facultate cu bursa, se poate, si in conditii nasoale, si cu parinti care-i puneau la munci. ex: fratii mai mari aveau grija de cei mai mici si faceau treburi pe langa casa.

Întrebări similare