Multi inainte. in curand fac 15.
Asta nu se poate! Numai pe tine domnule Drimmero nu te credeai cu varsta aceasta unica
Da' cat credeai c-am?
Dupa cum ai spus si tu ai mai multi.
De ce vorbesti despre tine la persoana a 3-a?
E asa de kawaii cand cineva face asta
Ador chestia asta.
Cred ca varsta mea deja o stii, daca da, pastreaz-o un secret, daca nu o stii, atunci sa stii ca e un secret, si daca cineva o sa ciripeasca, am un loc special de tortura, si o sa il viziteze imediat cum imi spune varsta
Secret! Nu deschid gura
Oferta asta e mai tentanta decat ce au aia la agentiile de turism! Varsta ta parca incepea cu.
Tu chiar vrei sa vizitezi acel loc, nu?
Eu vreau si cazare daca se poate si nu-s pretentioasa, ma multumesc cu o salata de fructe...nu trebuie sa te deranjezi prea mult cu mancarea Vacanta mea poate sa inceapa acum, iabadabaduuuuu scooby doo unde drecu'esti tu? Am incurcat desenele asa-i? Dar cui ii pasa e vacanta
In curand 15 ....yeiii multi inainte pisicel
Mersi, si tie
Deci ai 14 ani!
Eu am de 3.57 de ori mai mult ca tine!
Daca stii s afaci o inmultire, vei afla varsta mea corecta!
Am multi ani de de acum incolo de trait alaturi si langa persoana pe care o iubesc! [F]
Multi inainte si nu mai zii asa multi si-ar dori sa revina la varsta asta
Nu ma ajuta
Am sa apuc anul 2070
Sa te ajute Domnul sa fie cum zici tu
Ma pricep la prezis
Șaptesprezeceeee și nu știu de ce, dar îmi place numărul ăsta, parcă aș vrea să am mereu tot atât.
Ce bine ar fi
Asa voiam si eu cand eram mica
Bine că nu sunt singura Chiar e fain să ai 17, nu ești nici mare, dar nici mic încă poți copilări, dar totuși, trebuie să te pregătești că vin vremuri grele odată cu majoratul.
Multi inainte draguta!
Multi inainte! In curand 15
Multumesc la fel :*
Multi inainte..si eu pup :*
Nu stiu, ma gandesc si eu asa, tinand cont de faptul ca nu ne cunoastem si nu mi-ai spus niciodata cati ani ai gandeste-te si tu. doar nu eram Mama Zinaida sa ghicesc varsta ta.
Vaiii ai mei sant 31 ce ai face deai avea varsta mea?
Multi inainte. Sa cresti mare si frumos
Mersi frumos! Si tu la fel.