| viata0delash a întrebat:

Frica de fete. De ce oarece am o frica fata de fete, mai ales alea bine dezvoltate care par niste femei mature si de care iti este frica sa te apropii. Pe cand ele sunt de aceeasi varsta ca si mine, chiar si mai mici cu 2 3ani. Eu ma simt un puric fata de ele. De fapt pentru inaltimea mea de 180cm, 58kg e foarte putin. Si in comparatie cu varstnicii mei(19 ani) care au o barba mai deasa ca la popa, la mine maxim un pufusor creste in loc de mustata.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai nevoie de masculinitate man, asta e problema, esti barbat treci peste asta

| T0T a răspuns:

Deja e a doua întrebare de genul săptămâna asta și încă mi se pare o situație penibilă. Ce pot să îți facă?

| viata0delash explică (pentru T0T):

Stii doar ca mintea umana e o leaca neanregula uneori. Da linkul la cea lalta intrebare daca poti

| Caro34 a răspuns:

Fetele se maturizează mai repede ca băieții insa nu trebuie sa te temi de ele. Si fetele sunt oameni cu: sentimente, bucurii, tristețe, optimism, pesimism etc. insa sunt niste luptatoare - plang putin si le trece; rar le vezi dandu-se batute! Bucura-te de felul tau de a fi; esti special în ochii cuiva, asa cum esti; nu-ti mai cauta defecte! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca scapi de frica asta penibila punand intrebari aici? Vorbeste si tu cu una ca nu te musca. Daca supravietuiesti, continua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la genul acesta de femei?
http://assets.perfecte.ro/......-de-ce.jpg

Eh,tuturor ne-ar fi frica.

| Xelon a răspuns:

Bun,cum am putea sa te ajutam noi? thinking

| viata0delash explică (pentru Xelon):

Nici cum. Am lipsa de comunicare de aceea scriu pe situri anonim

Răspuns utilizator avertizat
| viata0delash explică:

Pentru varsta mea, cand ma uit in oglinda vad un copil de 12 ani. Iar cand ma uit la colegi, niste barbati de vreo 30