Ma bucur ca sunt macar cateva specimene rare ca tine care-si dau seama de situatie.
Si eu am lipsit(din cauza scolii)mai tot timpul anului, dar cand am revenit de mai multe ori...tot acelasi chestie.
Este treaba ca sunt multe,,pitzi,, sau cum le-o spune pe site care se dau tari si mari cu intrebari stupide si care scriu,,km n trebyeee,, de nu intelegi chiar nimic.
Categoria,, Adolescenti,, pe bune ca ar trebui sa fie mai curatata.Probabil ca la,, pitzi,,(cum am zis mai sus) le este lene sa dea mai jos si pun toate intrebarile la prima categorie.
Am mai vazut si alte site-uri care practic,, mor,, sub ochii userilor.
Uite de ex. sunphoto.ro:pai ce site minunat era si ala! Puteai sa pui poze cu natura, facute de tine...acum ia ghici...toate conturile's numa cu miley, selena, demi(iiggh) si iar aceeasi combinatie.
Uite de ex. userii @NOname,@Vizitiul,@BlahBlah sau chiar altii...like you :*:pun intrebari inteligente, nu de copii de 9-10 ani.
Si unde mai pui ca atunci cand dai la categoria,,Dragoste,,sunt copii (tanci)care pun niste intrebari de scapi cafeaua pe tastatura.
Sau unii care mint in intrebari(!).
Oricum o fi,fara Ralu(vechiul admin)nu mai e la fel.
Obsedatii de fundite fac legea,iar noi, ca tine, ca mine...protestam.Cu ce scop?
Si-asa nu pare sa se schimbe nimic.
Macar daca ne-am da silinta sa curatam, daca tinem la aceasta mare familie.
;(
Nu, deloc.Mai nou, aproape toata lumea este obsedata de funda si nu stiu de ce. Unii dintre ei chiar nu inteleg ca fundita nu te ajuta cu nimic, nu te ajuta sa devii expert TPU. Funda este doar o rasplata pentru ca ai ajutat o persoana si cand raspunzi la o intrebare ar trebui sa te gandesti numai la cum poti ajuta aceea persoana, dar unii raspund doar pentru a primi faimoasa fundita.Iar cand ma uit la unele intrebari, ma ia cu lesin.Pe buna, atat as vrea sa intru si sa le spun cateva, dar mai bine ii las in pace in prostia lor.Si eu urasc intrebarile de genu':"Cati ani aveti? Cine are la fel ca mine primeste funda!".Ma intrebe ce dau funda aiurea? Normal, ar trebui sa o acorde cuiva care ti-a oferit ajutorul lui.Si mi se pare o mare prostie sa dai funda cuiva doar daca are aceeasi zodie ca tine, sau daca ghiceste care e culoarea ta preferata.
Ai dreptate, site-ul nu mai e ce a fost.Nu stiu care e motivul adevarat. Poate doar unii utilizatori care isi fac conturi pentru a-si bate joc, si pentru a ocupa site-ul cu intrebari prostesti.
Dar ma bucur ca mai sunt useri ca tine care gandesc la fel ca si mine...Ca, sincer, ii vad tot mai rar. Acum, la intrebarile care necesita intr-adevar ajutor nu mai raspunde nimeni.Bine ca au zeci de raspunsuri care sunt puse doar la misto.
Asta e. Astea sunt vremurile in care traim.Asta e site-ul acum. Uneori, as vrea sa renunt la cont, dar ma gandesc ca, daca renunta cei care chiar vor sa ajute si vin altii doar ca sa-si ocupe timpul cu prostii, ce o sa ajunga site-ul?
Wow, cat am scris.Acum ma simt mai bine ca am avut unde sa imi scriu toate gandurile.Bye,bye!
...Nici mie nu-mi convine situatia, dar de fiecare data cand vad astfel de intrebari le dau un raspuns ironic ...sau pur si simplu le evit.
Dar cred ca ar trebui sa se i-a masuri sau macar sa puna intrebarile intr-o alta categorie, gen Timp liber sau nu stiu
Bafta.
@SweetyGirl14: felicitarile mele! Se pare ca nu se duce de rapa chiar intreaga omenire.
Astept criticile, in special. Mi-am primit N "Stupide" si "Nefolositoare", doar fiindca am atras atentia asupra unor intrebari complet degeaba. Aiurea.
@Exit: pai macar atat daca ar intelege. Sa le puna in alta categorie, dar asa!?!
@Addiction: in primul rand, bine ai venit! In al doilea rand, sper ca se vor lua masuri in privinta acestor "probleme".
Eu una chiar le consider probleme. E ca si reclama aia. http://www.220.ro/reclame/Blonda-La-Biblioteca/ahEB9VjilV/
@sυммleя: pai e vina noastra! De ce bem cafea? Rusine noua! Daca nu am bea, nu am avea ce varsa pe tastatura (decat, eventual, niste bale de uimire. Scuzati expresia.). Nu prea mai stiu de admini, de experti (rusine mie), dar am sa ma pun in tema in cel mai scurt timp posibil.
Si voi incerca sa imi rezerv macar 1 ora/zi pentru intrebari care merita cu adevarat un raspuns.
PS. Si eu am lipsit din cauza scolii, mai pe scurt: bac.
Nu-mi place nici mie)) nu sunt demult pe acest site dar intr-adevar intrebarile de acest gen sunt ff stupide))