| T0T a întrebat:

Fumați? De ce?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Nu!
De ce?
1. Sunt prea zgarcit ca sa dau atatia bani pe ceva ce nu ma ajuta.
2.Nu face bine la sanatate. (Incearca tu sa mori de batranete si sa fumezi in acelasi timp...)
3.Nu ma las influentat de ce vad la altii.
4.Provoaca dependenta si nu am chef sa fiu dependent de altceva decat de anime-uri...
5. Vreau sa pot sa respir cum trebuie, chiar daca aerul e poluat de vai de el.
6. Nu ii ascult pe cei ce spun ca "Se relaxeaza cand fumeaza sau se elibereaza de stres"
7.Ma gandesc la cei din jur, care mi-ar inhala fumul.Este rau si pentru sanatatea lor, nu numai pentru a ta.
8. Nu am fost tentat niciodata s-o fac si nici n-o sa fiu.
9.Prefer sa ma calce masina decat sa mor asfixiat.(Stiam ca urma un raspuns de la Rainmaker asa ca am preferat sa-l scriu eu tongue)

Cam atat... Sper ca am fost convingator. rolling on the floor

59 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu si n-as face asa ceva!

| T0T explică (pentru KamaSutra):

Asta zici acum, iubi laughing

| RobertMoon a răspuns:

Nu sunt fumător dar din când in când îmi mai cumpăr si eu un Marlboro red sau un Dunhill Albastru big grin. Sunt genul de om care e de acord cu toate viciile, fumat, bautura, jocuri de noroc etc. laughing

| T0T explică (pentru RobertMoon):

Așa te vreau frate. Știi melodia aia lui Cheloo cu Bitză, Vicii...

https://www.youtube.com/watch?v=7yKDhm4_-90

"Fără vicii am fi doar niște roboți."

| Anna121 a răspuns:

Da fumez. M-am apucat dintr-o prostie si nu ma mai pot lasa, macar le-am rarit. Fumatul pentru mine a devenit mai mult o obisnuinta.

| T0T explică (pentru RainmakerX):

Nu trebuie să fii convingător. Oricum mulțumesc pentru răspunsul detaliat.

| T0T explică (pentru Anna121):

Eu tot aud că nu poate nici ăla sau nici altul să se lase. Mă totul ține de voință. Eu pot fuma doar când am chef, nu-s dependent și nu am devenit dependent. Acum treaba e cu voința fiecăruia.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Oricand! ^_^

| T0T explică (pentru RainmakerX):

Ahh nu știam cine ești laughing Acum știi că de la tine nici nu mă așteptam de la mai puțin.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

smug Merci!

| RobertMoon a răspuns:

Nimic anormal, caut tot timpul o iesire din banal happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Pentru ca mi se pare o prostie. Dar am o gramada de colegi care fumeaza.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

Mereu am avut o curiozitate nevinovată. Tu ești tipul din poză?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Intr-un fel. M-am facut contul acum 3 ani, asa ca a trecut ceva timp de atunci. Ne stim?

Nu ne știm laughing Ți-am spus doar o curiozitate. Păi mă, faină frează. Te-aș ciufuli laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Fumul ăla pute.

anonim_4396

Gata, stiu. Esti GreyN big grin Dante crede ca tu mi-ai zis ca Minerva e tot el.

Acum ți-ai dat seama că eu sunt GreyN? laughing
Să creadă laughing Acum toți mă cred un nesimțit pe aici. Nu știu de ce.

anonim_4396

Pai daca ti-ai schimbat si numele si poza n-aveam cum. Numai dupa ce am intrat la intrebarile si raspunsurile tale mi-am dat seama. Nu cred ca toata lumea te crede nesimtit. Mie imi pari de treaba si sunt sigur ca si altora.

Mă simt flatat. Și eu te cred pe tine la fel. Oricum mulțumesc!

| pci27 a răspuns:

Nu. Am ales să nu fumez, pentru că, mă gândesc la consecințe. Pe majoritatea, le cunoaștem și, nu sunt dintre cele mai bune.

| OldSoul a răspuns:

Nu, mai bine strang bani si ii bag in ceva util.

| T0T explică (pentru OldSoul):

În păcănele? laughing

| OldSoul a răspuns (pentru T0T):

Neah, in masina laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Fumez fumul altora, la liceulaughingDeci indirect se poate spune ca fumezrolling on the floor
Direct, niciodata, am astm bronsic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câteodată, nu ştiu de ce. Unde este GreyN? sad Rainy sună prea girlish, nu ştiu de ce nu îmi pare genul tău. Spune-mi dacă mă înşel, dragostea te-a făcut să te schimbi? laughing

| T0T explică (pentru AvalohAlyn):

Eu mai fumez și direct. Nu ști ce am dar am avut în trecut probleme cu plămânii și acum după ce am fumat am cam început să tușesc. Dar nu contează.

| T0T explică (pentru AvalohAlyn):

Și app ai grijă că fumul inhalat de la alții e mai dăunător decât dacă fumezi direct.

Eu nu mă schimb. Dragostea mă face să îmi schimb stările, dar nu și caracterul. Ar putea să mă facă, de fapt, mai încrezător în mine dar nu e cazul acum.
Mă reprezintă numele. Acum nu știu dacă ceea ce sună mă reprezintă. Vom vedea.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru T0T):

Ce simti cand fumezi mai exact? De ce zic toti ca e asa cool?laughingCe senzatie simti?

Întrebări similare