| chiftelutacrocanta a întrebat:

Fumati? Daca da cum este sa fii fumator? Daca nu cum este sa fii nefumator? Eu fumez si consider ca viata mea e un calvar.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ai mai multi banii, cat fumezi tu in 2 saptamani eu imi iau un samsng j5, ce crezi eu sunt mai castigat sau tu? tu care ai sanse sa dai in cancer

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Fumez de aproape un an și până acum nu mi-a adus nici un beneficiu...

| William a răspuns (pentru OnuOnulică):

Atunci de ce te-ai apucat? Eu nu fumez dar cand eram in generala am incercat si nu mi-a placut, asa ca nu am continuat.

| T0T a răspuns:

Nu fumez dar oricum viața mea nu se rezumă la asta.

| gemeni6226 a răspuns:

Nici nu as concepe ca cineva sa fumeze in casa mea.Am crescut intr-o familie unde nimeni nu fuma, m-am maritat cu sotul care nu fuma deci efectiv sunt total impotriva dar asta am mai zis.Din cauza mirosului urit cu care umple incaperea.La servici nu-l pot ocoli mai trec pe linga mine dar cum pot fug de asa ceva.Deci pentru un nefumator e cumplit sa se fumeze in apropiere.Nu am fumat si nici nu vreau asa ceva.Dar am vazut la tv ca este ceva spray cu nicotina pentru cei care vor sa se lase de fumat.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Fumez de 8 ani.Nu simt acum semnalele, dar sunt constient ca vor veni si problemele. Fumatorii vor intelege...

| mada1820 a răspuns:

Nu,nu nu fumez, este foarte bine, sunt sanatoasa din acest punct de vedere, nu miros a tutun, nu irosesc banii.