"Fumatul ocazional"- Siiiigur, dar ideea e ca s-ar putea sa nu mai poti sa te lasi, sa devina o necesitate si sa-ti distrugi tot corpul. La fel e si in cazul alcoolului.
"Sexul pentru un tanar"- Mereu am fost de parere ca asta e ceva ce trebuie sa faci doar cu persoana iubita, cu care iti vei petrece toata viata.
Ideea e ca in anii astia, te formezi tu ca om, deci ceea ce faci te poate marca toata viata.
Pai cu fumatul mi se pare idiotesc asta doar daca nu vrei sa stii neaparat cum e dar crede-ma ca nu pierzi nimic interesant. despre baut nu zic nimic, cat despre sex da, nu ai face rau sa incepi de pe acum. chiar daca fetele multe sunt ipocrite de bubui cu " sufletul conteaza" nici una nu o sa te tina langa ea daca partida dureaza 10 secunde din cauza lipsei de experienta.
Atâta timp cât nu exagerezi nu văd ce e aşa rău în asta, dar vezi să mai faci şi alte chestii în afară de astea. Nu de alta dar am mulţi prieteni care numai la sex, alcool şi ţigări le stă gândul. Atâta timp cât pentru tine sunt doar nişte hobby-uri mai ocazionale şi nu un mod de viaţă nu văd ce e aşa rău.
Dacă îţi plac chestiile astea atunci fă-le, dar să ştii că sunt multe alte chestii interesante pe care le poţi face în timpul tău liber, cheia e diversitatea.
Cu sexul şi alcoolul n-am nimic.
Totuşi fumatul mi se pare o prostie, dacă nu îţi place să fumezi nu fuma, să ştii că nimeni nu te consideră mai "şmecher" doar pentru că fumezi, dar dacă îţi place să fumezi atunci fumează, e viaţa ta până la urmă.
AlexandraAle121 întreabă: