| neanicu a întrebat:

Functioneaza chestia asta cu pedepsitul copilului, punandu-l la colt in genunchi? pana la ce varsta se preteaza asa ceva?

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu ar trebui sa se procedeze asa.La nicio varsta.Mai bine nu il lasati o ora sa se uite la televizor sau sa se joace cu jucaria preferata decat sa il pedepsiti in acest fel.

| Ea12345 a răspuns:

Functioneaza, insa pana la 7-8 ani. Apoi, daca ai facut asa incat copilul sa stie nu de frica, ci sa-si dea seama ca nu e bine, nu va mai fi nevoie sa-l pui la colt.happy

| unione a răspuns:

Aoleu nea Nicule, ce am facut? Asta am auzit-o la bunica-mea ca patise cand era mica, ea si cu ion creanga. Serios, suntem in 2010, cum sa mai faci asa ceva? Din cate stiu, poti avea si probleme cu protectia copilului. Sper ca ai glumit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord cu pedepsele. Daca copilul n-a fost niciodata pedepsit, lovit va avea o mae frica de acestea(cazul meu).
Insa, am vecine de 8-9 ani pe care le rupe mama in bataie. Sunt cam aeriene, dar s-au obisnuit cu bataia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu functioneaza prea bine. Dar, interzicerea anumitor activitati placute pentru copil, vor da intotdeauna rezultate.

| dede16 a răspuns:

Asta e o pedeapsa clasica.Probabil functioneaza pana in momentul in care isi gaseste o indeletnicire. Daca e destul de mic, nu mai bine ar fi sa ii luati jucaria preferata sau ceva de genul?

Întrebări similare