| CiocolataCuPiper a întrebat:

FUNDA - Am 16 ani cand ies cu un baiat niciodata nu stiu ce sa zic. eu nu vad acest lucru ca fiind din cauza timiditatii o vad mai mult ca lipsa de comunicare, in fiine nu vreau sa imi explicati daca acest lucru e timiditate sau nu vreau sa imi dati exemple de filmulete, filme sau seriale cu adolescenti care incearca sa se cunoasca pentru a pute vedea diferite exemple de convorbiri. va rog puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Vineri seara am dat pe Diva Channel si acolo s-a difuzat urmatorul film cu adolescenti: http://www.cinemagia.ro/filme/picture-this-28465/. :)
Nu stiu daca se incadreaza neaparat in descrierea ta, pentru ca nu l-am urmarit in intregime, am prins doar finalul.
Anyway, sper sa-ti fie de folos...
P.S. Unii baieti apreciaza mai mult fetele mai tacute, pentru ca emana un aer misterios.
Nu trebuie neaparat sa te iei dupa cineva. Doar fii tu insati, si asa lucrurile vor merge de la sine.

| CrazzzyA a răspuns:

Poate te gandesti prea mult ca trebuie sa spui ceva si ajungi intr-un final sa nu mai spui nimic. Incearca doar sa fii deschisa, sa vrei sa povestesti si sa vorbesti. Sau comporta-te cu acel baiat ca si cum il cunosti, poate iti vine mai usor sa vorbesti si atunci poti vorbii despre orice.

| malapsus a răspuns:

Te inteleg.

Cred ca tie iti e frica sa nu se intample ceva cum ar fi sa te violeze ( ai vazut cate se intampla ). Asta ar fi un motiv.

2) Ori nu vrei sa vorbesti cu el sa nu spui ceva aiurea crezand ca intalnirea va merge prost.

3) Ori asa esti tu si nu ai chef de vorba.

FUNDA!?

As vrea sa imi raspunzi si mie la o intrebare de la mine, ok? ( subiectul este conversatii )

Întrebări similare