| Daienutza99 a întrebat:

[FUNDA] Am o intrebare al carui subiect l-am mai postat..Deci. imi place de un baiat.El e de alta religie fata de mine.Nu are comp, deci singurul loc unde ne intalnim e scoala straight face.Se apropie vacanta, iar eu cum sunt din alta localitate nu voi putea merge in localitatea lui.Azi insa, mi-a dat niste semne, nu stiu daca sunt bune : mi-a zambit, facea glume si incerca sa ma faca sa rad.Nu stiu ce sa fac. Nici nu am curajul sa-i spun ca il plac, poate nu m-ar vedea ca mai mult decat o prietena.Va rog, nu o luati in bataie de joc ..chiar nu stiu ce sa fac. Alt sfat in afara de "Lasa rusinea" imi puteti da? Dau funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| elllaa a răspuns:

Stiu ca poate nu e cel mai bun raspuns dar incerc si eu: ce ar fi sa pui pe cineva care se intelege bine cu el sa il traga de limba thinking Intr-adevar asta cu "Lasa rusinea" stii cum se zice usor e spus greu e facut, pentru ca toti avem momente cand ezitam din anumite motive.Gaseste un subiect comun despre care sa vorbesti cu el si de aici tot sa vorbiti si sa vorbiti si ajungeti mai apropiati si de abia dupa poti sa faci pasul e a il intreba. Daca pana acum nu se purta asa cu tine( adica cu zambetele, glumele si ce ai mai zis tu) e un semn ca incepe sa te placa.Eu m-am convins odata ca un baiat ma place prin simplul fapt ca incercam sa il evit vreo cateva zile si daa el tot incearca sa vorbeasca si sa faca glume cu tine sa te bage in seama in mod deosebit inseaman ca te place daca nu, inseamna ca nu simte nimic special pentru tine.Sincer la mine a mers. Bafta si tie:*!

1 răspuns:
| FreePanda a răspuns:

1. Nu are importanta religia
2. Puteti face intr-un fel sa va mai vedeti si in timpul vacantei daca incerci sa vorbesti cu el despre ceea ce crezi despre el, poate si el te place pe tine, daca stai si astepti nimic nu se intampla..ai nevoie doar de 30 de secunde de curaj tongue