1.) promitele ca anul viitor vei invata mult mai bine
2.)invata mult si la celelate obiecte ca sa mai stergi din 9 ala
3.)fii foarte responsabila:
-fa curat in casa
-spala vasele
-aratate interesata de progremele tv la care se uita, de slujba lor
-mai plimbate prin casa cu o multime de carti sipari interesata de ce scrie acolo(romane, povesti, lectii la mare romana, etc.
4.)nu fa mofturi si nu te certa cu ei foarte des, cu cat va intelegeti mai bine cu atat ajungi mai usor la iphone
SUCCES!:*
fundita?
Urcate pe bloc si amenintai ca sari daca nu ati cumpara Iphone, e si asta o idee
Pai spune-le ca iti pare rau dar ai incercat din raasputeri sa iei un 10! Dar nimeni nu-i ferfect! Le spui ca anul viitor o sa fie mai bine...Adiak dc sa nu-ti ia ...pana la urma esti copilul lor
Succes:*
fundita?
Ar fii o chestie fiecare din idei doar ca...sapt trecuta am facut cea mai mare gafa din viata mea si le-am tras cea mai mare sperietura din viata lor si acum chiar ca nu mai am nici o sansa pentru ca pe laga 8 din teza nu cred ca mai iau 10 nici in teza la mate si no... amu nu mai am voie sa fac mai nimic.Singurul lucru care ii multumeste putin e ca am luat locu 2 la olimpiada la engleza da tot nu a multumito pe mama nimic (
I-ao l-a o discutie sincera pe mama ta. Si ii zici ca tu iti doresti foarte mult iPhone.Ca ai incercat sa iei 10 dar ai luat 9.9 este o nota foarte buna...parerea mea. Si daca nu intelege nu stiu cum sa iti zic daca ai avea 16-17 ani ai putea sa te angajezi undeva
Mda,pana la urma s-au decis sa imi cumpere da pana la urma e si faza cu blocu o chestie.Ca...m-am urcat pe un bloc neterminat la ultimu etaj sa-mi fac niste poze si m-a pedepsit rau de tot deci...chestia aia nu merge
Nu mi-a iesit 9.9 as vrea eu mi-a iesit 9 si mai mult dar nu 9.9 si...nu am 16-17 ani doar 11
AlexandraAle121 întreabă: