Oamenii din ziua de azi injura pentru ca cei mai multi sunt prosti crescuti sau manelisti...Papapapapapapa:*:*:*:*:*:*:*:*
Pentru ca, cred ca ei sunt mai ''cool'' daca au astfel de comportament
[ii influenteaza si muzica trupelor gen parazitii]
Un An Nou Fericit
Lumea injura pentru ca a devenit o moda si pentru ca asa cred ei ca se integreaza in diferite grupuri. Dupa ceva timp incepe sa devina o obisnuinta si mai tarziu o necesitate, din pacate...
@andy99 şi @pup – şi voi n-aţi înjurat niciodată, nu?
Nu cred că un om care înjură e un om prost crescut. Una e să înjuri în gând sau pentru sine, de nervi, şi alta e să înjuri pe cineva. Atunci da, e un gest urât, care nu îşi are rostul (asta nu înseamnă că nu mai greşim).
Sunt de acord cu bogdang că a devenit o obişnuinţă. Şi am citit de pe blogul al cărui link l-a postat Malvina24 că "oamenii înjură pentru că aşa au auzit la alţii" – sunt de acord şi cu asta. Totuşi, te poate ajuta să te descarci. Cum e mai bine: să înjuri sau să ieşi pe stradă şi să dai în cap primului ins care îţi iese în cale?
Şi apropo, andy99, e "prost crescuţi", nu "proşti crescuţi". De oamenii care nu cunosc gramatica ce zici?
Oamenii de azi injura deoarece noi nu mai suntem pe vremuri cand oamenii vorbeau civilizat, acumt toti injura de zici ca sunt salbatici. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Acum toti oamenii injura deoarece nu mai suntem pe vremuri cand oamenii vorbeau civilizat, acum ei vorbesc urat (injura) de parca au scapat din jungla! Fundita?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: