anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda. Buna am vrut sa vad daca cainele meu poate sa "zboare" unpic si l-am aruncat de pe acoperis, dar cand a picat sa taiat putin ca a dat peste o piatra ascutita, si am vrut sa ii dau peste taietura ca ii mica cu putin spirt dar nu am mai avut asa ca i-am dat cu alcol (stalinskaya) si acum de vreo o ora tot alearga si latra, si nu stiu care e problema. A fost bine ca i-am dat cu Stalinskaya?

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Este buna dar nu-l mai arunca pentru ca o sa-i rupi matele in el sau oasele Nu-l confunda cu pisica ha ha ha

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da,da..."generaţia nouă"...Care crede că (,) cainii zboară! Vai, deştept mai eşti!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Dar caţi ani ai copile? 7?

| negru30 a răspuns:

Multumesc

| Bunicul62 a răspuns:

Bre dar tu ai mintea cu sorcova dusa.la noi ciinii stau in lant ziua si noaptea sunt slobozi dar tu trebuie sa scoti mintea din lant, Poate ai luat si tu doua guri de gaz cu care te speli in cap cind ai clienti cu multe gherute si fugi tu iar ciinele se minuneaza
Acum la cit de destept te vad si ma minunez si eu deja cred ca tu alergi si ciinele posteaza ce ii dictezi =el stiitor de carte tu un primitiv

| OrionM6 a răspuns:

Pai daca alearga, tu ce zici? Incearca sa-i pui si sa mea Stalinskaya ca sa se simta si mai bine O.O (drunk)

Btw, CAINII NU ZBOARA DELOC...

| PinkObsesion a răspuns:

Da tu nu gandesti?Cum sa zboare un caine?laughinglaughingAsta'i buna rau!

| PinkObsesion a răspuns:

Da tu nu gandesti? Cum sa zboare un caine?laughinglaughingAsta'i buna rau!

| LoStEyEs a răspuns (pentru PinkObsesion):

Da tu nu gandesti ca asta e o joaca? o ironie? nu " el nu gandeste ", ci tu straight face