Pentru mine cea mai frumoasa amintire desi pare putin stupid si poate unii o sa rada a fost la 13 ani, prietena mea era cu un an mai mare.ne certasem imi vazuse conversatiile cu cea mai buna prietena a ei in care eu ma dadeam la ea si stiam ca gresisem.Am cheamt-o pe afara sa ne intalnim pe strada nu era nimeni decat niste prieteni de ai mei stiu ca afara era inorat... ne-am intalnit dar ea nu a vrut nici macar sa ma priveasca nii sa-mi vorbeasca asa ca mi-am pus gluga in cap si am plecat suparat in locul unde mergeam mereu cand eram suparat sub un copac pe o bordura. Dupa 5 min am vazut-o venind spre mine.S-a asezat in fata mea si m-a intrebat ce am m-am uitat la ea si ea la mine minute bune fara sa ne spunem nimic unul altuia dupa care i-am zis cu lacrimi in ochi ca imi pare rau afara incepuse sa ploua incet.Nu mi-a raspuns i-am mai zis de cateva ori ca imi pare rau si dupa mi-a zis ca ma iarta m-a luat in brate si am sarutat-o chiar o iubeam.Mda nu radeti de mine.Acum nu mai sunt chiar asa e dupa despartirea de ea am incercat sa nu ma mai atasez chair asa de tare
Cea mai frumoasă amintire a mea sunt zilele petrecute cu prietenii mei jucând fotbal indiferent de vreme. Ştii ce frumos e să joci fotbal când plouă? Ploaie de vară. Minunat.
Sănătate!
Amintirea mea:
Eu cu prietena mea Otilia, eu am 8 ani impliniti ieri, ea a facut 7 pe 3 august, cand eu aveam 7 iar ea 6, am facut o mini-casuta, din ramurele cu frunze si fructe si un copac.
Aceasta este amintirea "BEST".
Asta cred eu.
SϋffℓεΤĐεCσρίℓ întreabă: