De ziua mea mi-as dori un catelus hasky.De Mos Niculae mi-as dori niste cizme de pe internet.De Mos Craciun mi-as dori un Iphone, De paste un cos cu cosmetice(parfumuri, creme, deodorante.)
1. De ziua mea aș vrea să fiu lăsat în pace. Tot ce vreau, e ca toți să uite de ea. După mine, e doar o zi stupidă în care toți cei care nu te-au suportat la viața lor au ocazia să te pupe-n fund și să-ți mai dea și cadouri, pe deasupra.
2, 3,4. Cadouri? Iar? O brichetă, să le dau foc celor pe care le primesc.
Dorințe, zici. Îmi doresc ca toți să fim mai buni. Asta ar fi una dintre glume...
Îmi doresc al 3-lea război mondial. Ce, e posibil!
De ziua mea probabil as vrea sa primesc ceva care m-ar face fericta si pe care sa il pot pastra pe o perioada lunga de timp. Gen nu haine si blablabla care iti raman mici. Ceva special de la o persoana draga. De Mos Nicolae nelipsitele dulciuri si mandarine in special , de Craciun imi doresc diferite accesorii pentru telefon. Stii tu: casti cu minion, huse cu iepurasi etc. , iar de Paste probabil bani. Adica consider ca atunci nu prea se sau cadouri si mna.
De ziua mea as dori sa primesc parfumul meu preferat.De Mos Nicolae as dori sa primesc o pereche de cizmulite imblanite.De Craciun as dori sa primesc un inel de argint cu ametist.De Paste o cutie mare de inghetata.
Buna
Nu imi doresc nimic material.
Vreau sa ii am pe cei dragi in jurul mesei si imi ieste suficient, ori pot sa zic ca am primit darul cel mai mare.
Poate ca mi-as dori ceva, sa fiu sanatoasa sa pot gati pentru cei dragi, mai ales ca in ultima perioada nu sunt pe roze in privinta sanatatii.
Dorinte am multe, dar soarta le va aseza in asa fel incat sint sigura ca ma voi bucura si nu va uita Dumnezeu de noi
Imi doresc ca ai mei ingerasi sa le fie bine/sa fie sanatosi si sa ma vad bunicuta
O seara buna