Nu trebuie sa existe o zi speciala in care sa ii arati jumatatii ca o iubesti, poate doar ziua in care v-ati cunoscut.
Totul este acum la nivel de imagine si marketing, orice in lumea asta se transforma in ceva de vandut!
Nu ma incanta deloc zilele astea, cine iubeste si este iubit pot sa sarbatoreasca zilnic [sa isi declare iubirea, sa-si faca cadouri],, valentine"s day...nu este nevoie de o anumita zi pe an sa faci asta
Personal, o consider o zi pentru copii/tineri, si o mare afacere pentru unii oameni mari.
Sunt zile pur comerciale, nu mai mult, zilele dedicate iubirii ar trebuie sa fie doar lunea, martea, miercurea, joia, vinerea, sambata si duminica
Doar oamenii extrem de idioți au nevoie de zile speciale ca să facă anumite chestii.
Dar cu toate astea există. Există zile speciale în care oamenii au impresia că e ceva diferit. Pentru că existența lor anostă se rezumă doar la rutila zilnică și au nevoie de astfel de stimulente pentru a nu se plictisi.
Mie mi se pare grețos. Mi se pare oribil modul în care cuplurile se supraexpun peste tot pe unde au ocazia, ca și cum să formezi un cuplu cu cineva e o chestie ieșită din comun.
Mi se pare grețos și cum își sug unul altuia mujdeiul dintre dinți în văzul lumii și li se pare perfect normal asta.
Mi se pare grețos și faptul că mâine cei mai mulți vor avea impresia că cineva se cacă cu iubire peste ei și-și vor face cadouri kitsch-oase și mediocre, majoritatea în formă de inimă, care seamănă ca un cur întors.
E și mai trist că oamenii sunt încurajați să facă astfel de dobitocii, li s-a format o idee general valabilă conform căreia dacă-ți fți gagica mai cu foc în ziua asta, sau nu-ți bati nevasta, ești mai romantic.
Pt Persoanele care Simt unu pentru celalat ceva foarte Puternic poate sa aiba loc asta in fiecare Zi.dar aceasta Zi e facut pentru cei care uita sa mai acorde atentia cuventia in Timpul Anului.E facuta sa Redescoperim Iubirea si sa ne lege si mai mult unu de celalat.
Pentru mine toate zilele sunt dedicate pentru orice, numai ca am ceva prioritati si s-ar putea sa acord mai putina atentie altor activitati.
Dar dragostea exista, este aproape peste tot.Nu este acelasi sentiment ca cel de anul nou, care se duce odata cu mahmureala de dimineata.
Pe mine personal nu ma deranjeaza. dimpotriva...razi pana te doare burta de ce statusuri idioate isi pun aia forever alone si aia indragostiti pe facebook.
Mie-mi place sarbatoarea, sunt de acord si-mi astept cadoul cu nerabdare. Asta cu ar trebui in fiecare zi bla bla bla...e vrajeala
Eu pana si de ziua mea de nastere daca cheltui 5 lei in plus. si sa se astepte cineva sa iau flori de 14 feb? Nu are legatura cu banii. Puteam avea si banii lui Tiriac ca tot nu cheltuiam aiurea pentru ca asa zice in calendar. Daca tot e "ziua indragostitilor" atunci indragostitii sa faca dragoste nu comert. Probabil si de aceea exista asta: un motiv in plus pentru baietii stresati sa-si bage "iubitele" virgine in pat!
p.s.: daca aveam banii lui Tiriac acum postam de pe un avion spre Rio!
anonim_4396 întreabă: