Buna!
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, sectiunea 'Intrebarile mele'. In fiecare zi poti sterge maxim 10 intrebari si vei primi un e-mail pentru confirmarea actiunii. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont.
Intrebarile care nu au raspunsuri sunt sterse complet de pe site, in vreme ce intrebarile care au raspunsuri sunt anonimizate (nu mai sunt alocate respectivului utilizator), din motive de echitate (alti utilizatori TPU au depus efort sa raspunda).
Uite aici mai multe despre TPU:
http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Sper ca ti-am fost de ajutor;)
Deci, mai explicit, daca te uiti in stanga paginii este un chenar portocaliu in care scrie "Logat ca CiocolataCuPiper" si mai jos, pe al 6-lea rand scrie "intrebarile mele". Dai click acolo si vezi ca scrie sub fiecare intrebare "sterge". Dai click acolo si gata.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Astaa am facut dar nu s-au sters
Alta metoda nu stiu, imi pare rau . Dar, se poate ca robotelul sa nu iti fi aprobat stergerea intrebarii. Daca ai nelamuriri poti sa trimiti um mesaj aolo in sus-ul paginii unde scrie "Contact".
Dupa ce dai stergere ei iti trimit un email pe care tu trebuie sa-l confirmi.