| Viviannnnnna a întrebat:

Funda pentru cel mai lung raspuns rolling on the floor
Ce mai facetibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| AddaXD a răspuns:

Tocmai ce ma plictiseam enorm si m-am uitat sa vad cine mai este pe mess, dar nu prea am cu cine vorbi [nu sunt persoane cu care sa am ceva de discutat] asa ca am zis sa vad ce intrebari mai sunt pe TPU si la care sa mai raspund caci de obicei pe TPU imi gasesc rapid o ocupatie big grin. Pana acum am raspuns la cateva. In timp ce citeam o intrebare mi-am amintit ca trebuie sa intru iar pe farmerama pentru ca mi s-au cultivat niste plante. Dupa am zis sa intru pe clopotel. Nu mai intrasem de mult si mi-a fost luat animalutzul asa ca acum strang clopotei de aur ca sa il pot recupera big grin Si sper sa nu mai ajung in aceasta situatie. In final am intrat iar pe TPU si am ajuns la intrebarea ta. Cam asta s-a intamplat pana in prezent. Of, acum mi-am amintit! Ce multe teme am pentru maine crying Lucru care nu ma incanta extraordinar. Tocmai in timp ce iti raspund la intrebare a venit si pisica mea love struck. Cine stie pe unde s-a bagat din nou... Vad ca este adormit deci cred ca s-a dus pe undeva sa doarma. Sa vezi ce jucaus este! laughing Si ce ''ascunzatori'' isi gaseste, ultima oara cand nu il mai gaseam dormise printre hainele din dulap [ramasese usa dulapului putin deschisa, asa a intrat] In orice caz, raspunsul cel mai concret este ca sunt plictisita, nici nu stiu ce sa mai fac. Poate imi mai gasesc vreo ocupatie intre timp, cred ca ma voi uita la un film/serial/emisiune sau fac altceva, sa vad ce variante exista. Apropo, draguta poza ta de profil, imi place cadrul pe care l-ai gasit, in special pozitia...Adica a iesit misto happy Ooo, si inca ceva. In caz ca imi dai funda merci mult :* Si daca nu, asta este, macar mi-am ocupat timpul cu ceva. Hm, cred ca voi luat o gustarica, sa vad ce gasesc prin frigider. Poate un iaurt ca nu vreau sa mananc mult ca este totusi seara. big grin Sa nu ma ingras ca nu vreau big grin happy. Pa! Si daca tot este seara iti zic si noapte buna! Somn usor si tot asa!winking wave happy

2 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Eu foarte bine multumesc de intrebare...tu?

Tocmai vorbeam cu prietena mea pe mess si ne aducem aminte ce fel eram acum cateva saptamani...adica acum in galati ninge stii si acum cateva saptamanii cand a mai ninis am fost amandoua facute om de zapada mi-e mi-a bagat zapada la piele...groaznic si acum ne gandeam daca o sa fie la fel ca atuncithinking a fost totusi distractiv toata scoala afara pana si profesorii au ajuns sa rada de noilaughingsa vedem ce o sa se intample mainelove struck

Byekiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tocmai ce am plecat la scoala azi dimineata apoi la ora de matematica era sa iau 4 si la romana 3 pentru ca nu mi-am facut tema dar astazi a fost ziua mea si mau iertat profesori apoi am venit acasa dare era sa ramanem in trafic pentru ca sa facut polei si nu aveam cauciucuri de iarna dar am ajuns acasa in siguranta si insfarit iatama acum dupa ce mi-am facut lectiile tiam scis raspunsu am devoie de funda