| RainUmbrella a întrebat:

Funda! Si voot! Cum imi pot convinge parintii sa-mi ia un telefon tare! Mi-au cumparat doar o data in viata (am 11 ani si 6 luni) un telefon pe care nu l-am vrut pentru ca si bunica-mea il are mai super! Adica bunica mea avea un telefon mai tare ca al meu! Adevarul e ca si sunt mega zgarciti! Acum din toamna ma duc la gimnaziu si va rade toata scoala de mine daca vin fara telefon sau cu o prostie! Vreau neaparat si eu unul tare! De ce sa aiba toate prietenele mele si eu nu? Eu si invat mai bine ca ele( premiul 1 pe clasa)! Si nici macar nu stiu sa trimit o melodie! Vreau urgent!

Răspuns Câştigător
| Grimalkin a răspuns:

Sunt zgarciti?! Sa-ti fie rusine ca spui asa ceva! Te-ai gandit ca poate nu isi permit sa investeasca atatia bani? Sau poate pur si simplu nu meriti. Incearca sa vorbesti cu ai tai, spune-le sa te puna sa faci lucruri pe care ei nu au timp sa le faca si sa-ti dea bani, tu sa ii sa economisesti si sa iti iei telefon. Iar in legatura cu colegii, sunt prosti daca te judeca dupa ce telefon ai. Daca as fi in locul tau nu m-ar interesa ce cred. Si colegii mei au telefoane mai performante decat al meu si sincer, atata timp cat mie imi place, nu ma stresez.
In timp poate te vei mai maturiza si vei realiza anumite chestii. Pana atunci, ai rabdare, o sa vina si vremea telefonului happy

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.dar ce sa faci ma cu un telefon de fite? ...pe bune?
crezi ca parintii tai au bani de aruncat pe fereastra? un telefon, este pentru vorbit ...restul nu conteaza!
trebuie sa realizezi ca vine un moment in viata cand trebuie sa te maturizezi si sa te gandesti de 2 ori inainte sa ceri ceva...
tie iti e usor sa vrei un lucru...dar parintii tai muncesc pentru dorinta ta.si sincer fetele de 11 ani au cam multe dorinte *chiar daca nu realizeaza...*

| Kruger2 a răspuns:

Ar trebui sa ai alte preocupari la varsta ta, nu cumparatul de telefoane mobile. Traieste-ti copilaria, vei regreta mai tarziu, asa cum am facut si eu. Nu ti-o pierde pe internet/pc. Pentru tine conteaza parerea celorlalti? De-asta nu poti trai tu, de ce zice lumea?