Pai draga mea raspunsul poate fi urmatorul
Te poti transfera in vacanta, sau la inceputul anului
Insa este posibil sa te poti transfera inapoi si in semestrul 2(asta daca l-ai inceput desigur)
Din cate stiu eu, transferurile scolare se fac in pauza dinte semestre sau vacanta de vara, si sfarsit de an.Dar daca abia a inceput semestrul doi sa zicem, in primele doua saptamani sunt permise transferurile.
Eu in clasa a 12 a m-am transferat de la liceul de informatica l-a cel de mate-info in primul semestru la doua saptamani dupa ce acesta a inceput, si am avut cam aceeasi problema cum o ai tu, ca in semestru al doilea sa revin la liceul de unde am plecat.
Desigur.Te poti transfera intersemestrial si la sfarsit de an scolar oriunde vrei.
Problema este ca vei ramane cu materia in urma de BAC, deja esti a11a si mai ai cam un an si jumatate.
Si eu am colegi de rahat in scoala actuala, dar asta-i normal in liceele tehnologice.In plus, colectivul asta de rahat te va invata sa fii mai puternica in viata (inveti ca exista si o parte intunecata a societatii, nu iti mai pasa de barfe, porcarii minore ale altor oameni s.a.).Dar daca tu chiar nu rezisti deloc impreuna cu actualii colegi
atunci muta-te.