| Kraxy a întrebat:

FUNDA
va rog dati-mi si mie un server counter strike 1.6 de ZM(zombie mod in care sa faci foarte repede ammo pack va roog

Răspuns Câştigător
| Narfundo a răspuns:

Cs7.stedu.ro:X Intra acolo il gasesti pe Mucealaughing vb cu el despre orice.sau baga id tutu_tut94.tongue dai o funda?

99 răspunsuri:
| huni10 a răspuns (pentru huni10):

Imi pare rau dar chestia cu /deposit all l-am anulat!

| ti97bi a răspuns (pentru cAtAlInNn):

Bah intrati pe > cs.armagedon.lt:27015 - este super.Cand intri eu iti dau automat admin! Are de toate. (ammo fast)

| Poteaca_Yonutz_1994 a răspuns:

Daua dmin free+vip 5.14.236.103:27015 luati id de mes: stefanmagareata

| lovewar a răspuns:

Salut uite aici este serverul meu propriu poti deveni admin IP :192.168.1.10:27015 sau add pe messenger: catalinaligator@yahoo.com pentru mai multe informatii.

| flavyx a răspuns:

Zp.csdevilzone.com 1 amo=1 dmg.

| flavyx a răspuns:

Zm.devil.ro e tare.

| flavyx a răspuns:

Merita sa incerci zp.csdevilzone.com.E cel mai tare server de zm:arme misto, sentry, cred ca amo fast.Pentru admin adauga id-ul de mess zdubz0r.

| flavyx a răspuns:

Incearca zp.gogames.ro.E amo fast, are toate modurile, insa nu are playeri.Aduceti playeri, va rog.

| flavyx a răspuns:

Dupa parerea mea, merita sa incerci zp.xqs.ro ca e deschis pe moment sau zp.gogames.ro.Sunt ambele tari.

| flavyx a răspuns:

Zm.csforce.ro.

| flavyx a răspuns:

Zm.csforce.ro e tare.

| flavyx a răspuns:

Zp.silentzone.ro,zm.silentzone.ro,zm.joinet.ro.

| flavyx a răspuns:

Connect zp.gogames.ro e amo fast: 1 amo = 15 dmg.

| flavyx a răspuns:

Zm.devil.ro.

| flavyx a răspuns:

Zp.xqs.ro.

| flavyx a răspuns:

Zp.devil.ro.

| FunkeyFresh a răspuns:

89.137.236.213:27015
e serverul meu free admin

| Pitarca_Crystyan_1986 a răspuns:

Uite aicea se numeste :zmxp.play4cs.ro este foarte bun

| Romeo44 a răspuns:

Cel mai tare server de cs 1.6 cu zombii. Jucatori care stiu de gluma,unii cu eperienta, altii fara, staf de treaba. Fara lag.Munitie infinita,multe mape, moduri, arme.Va asteptam pe server.
Zm.Devilz.Ro ip:93.114.82.217:27015

| Fannatic_Cosmin_1995 a răspuns:

Ba simcer servaru meu al bate pe toate eu am amo 300000000 si am facu amo in 2 zile si sunteti niste fraieri servarele voastre nici nu merg mai bine intrati pe asta asta e cel mai tare servar din lume arme legedar vip gratis dela ora 6 pana la ora 11 si asta e servaru meu salut 89.40.233.57:27015 happy

| TudorAlexandru a răspuns:

Hai pe 178.157.85.244:28015 cel mai tare server de zombie plague

| Deagle0nly a răspuns (pentru Narfundo):

Asta e sv biohazard

| Vyrgyl007 a răspuns:

83.103.234.252:27015 (server nou nout zm mode 2013) ammo se face repede se ofera admin gratis

| 4n0nim a răspuns:

Zm.game-area.ro
Lasere + 12 rase + bank + 50 ammo la inceput + top 3 primesc vip in fiecare luna!

| laurentiu2004 a răspuns:

E misto zm.csforce.ro acum cu 90000 ammo iei vip fast ammo banca extra items extra items vip daca ma gasesti ma cheama THE PRO_LAUR pe sv.

| MuzikeNN a răspuns:

Zp.CsHellWorld.Com. connect Zp.CsHellWorld.Com. cel mai tare server de zp pe care l-ati vazut. avem un staff prietenos, banca cu limita de2500 de ammo, multe clase de zombi, moduri. TOT ce va doriti! Intrati si ajutati-ne sa-l facem full!

| Lemnaru_Silviu_1971 a răspuns:

Vrea si eu un sv de zm in care sa nu stau 30 min ca sa intru si sa aiba bazook si jetpack

| Condeescu_Marian_1955 a răspuns:

Te ajut sa faci ammo packs 769 daca ai cs si intri pe server in care aveai foarte mult timp pe mapa Ice_Atakk3 sunt marian

| Dicu_Alex_1995 a răspuns:

ConnecT STARs.LaLeagaNe.Ro GO GO GO, nu vei regreta!