| Danut3s20 a întrebat:

FUNDA+VOT!

nu prea sunt bun la romana pentru ca nu sunt din romania si...am nevoie de ejutor cu o tema ca a zis ca daca nici de data asta nu imi fac tema imi trece 2 in catalog cum a mai si facut si raman corijentcrying va rog sa ma ajutati!
primul ex:
1.Scrieti trei propozitii in care interjectia sa nu aiba functie sintactica.Atentie la punctuatie! pai:-s habar namce sa fac si inca mai am 2 probleme

ex 2:
2.scrieti trei propoziti in care interjectia sa aiba functie sintactica de predicat verbal...

3.Alcatuiti o compunere de 10 randuri in care sa folositi foarte multe interjectii.Subliniatile.Scrieti deasupra lor, dupa caz, functia sintactica.

pai nu vreau sa-mi faceti compunerea as vrea niste interjectii cum cere acolo pe care le pot baga in compunere... nu vreau lucruri de ex "fa-ti tema singur" ca daca as fi stiut nu as mai fi asteptat sa raspundeti unu dintre voi...mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| AlpPhaA a răspuns:

1.a.A trecut acest hop.[hop]
.b. Pisica miauna.[miauna]
.c.Ele pocnesc din degete.[pocnesc]
2.Hai, calutul meu![hai]
Tusti, de-aici![tusti]
E frig, zvarrr![zvarrr]laughing
3.Ia, intoarcete! E sunt grabit, tasti! si deodata se azi, pleosc....Alunec si baldabac in sant. Hat, si la si mancat! thinking cam atat. sper ca ti-a fost de folosshee hee...pup;**

0 răspunsuri: