| ShimmEr a întrebat:

Funda.
Vreau si eu niste alintuuri pentru un baiat (prieten) pe care il plac.
Mi'a spus ca moaree sa fie alintat, asa ca.
Multumesc. :]

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy draga mea, cand iubesti cu adevarat inventezi ca si cum ai fi cel mai mare inventator, nu trebuie sa iti zica nimeni cum sa iti alinti iubitu, in intimitate va puteti permite ce vreti si sa va ziceti cum doriti, doar in public sa aveti un alint decent, in rest. no comenttongue

| l1t7leb0y19 a răspuns:

În iubire exista un singur sens, acela dinautrul tau spre dinafara si nicidecum sa asteptam, sa cersim iubire, atentie, validare tongue FI TU INSUTI!

Pentru o viata pe care sa o poti privi fara regrete la batranete, ai urmatorii pasi:
1. Curaj. Exprima-te cu curaj in tot ceea ce inseamna personalitatea ta. NU lasa pe nimeni sa iti mutileze personalitatea. Spune ce simti, fa ce simti. Traieste experiente caci doar ele te vor ajuta sa evoluezi.
2. Nonconformism. Nu baga pe gat ca o oaie tot ce ti se spune sau tot ce esti invatat. Foloseste-ti inteligenta pentru a dezvolta o judecata critica, pentru a lua decizii educate. Esti un om cu un potential extraordinar, nu-ti bate joc de tine si de viata ta facand tot ce fac altii. Ai nevoi personalizate si doar tu le cunosti. Nu iti fie teama sa traiesti dupa regulile tale. Cui nu-i convine, MARSH happy!
3. Asertivitate. Invata sa comunici asertiv. Sa ceri ce vrei chiar daca vei fi refuzat. E prea multa suferinta din cauza lipsei de comunicare. Spune ce vrei. Invata sa intrebi, sa ceri si sa fii atent si la nevoile celor din jurul tau.

TRAIESTE-TI TU VIATA.NU LASA PE ALTUL SA FACA ASTA IN LOCUL TAU

| AndreiFLT a răspuns:

(Raspuns din partea unui baiat)
Cateva variante:
-Mumu
-Iubi (clasicul)
-Pui (clasicul)
-Bebe
-Rebe
-Koko
Daca mi-ai zice si numele lui ar fi perfect! oricum sper ca te-am ajutat.Bafta!

| ShimmEr explică (pentru AndreiFLT):

Tonihee hee
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| AndreiFLT a răspuns:

Titi,Tomi...Nu am inspiratie sunt cam obosit e ora 23:10 straight face

| ShimmEr explică (pentru AndreiFLT):

Stai linistit, sunt bune si alea :*.

| AndreiFLT a răspuns:

Oricum ma bucur ca te-am ajutat ShimmEr!

| Andreea_7659 a răspuns:

Putza.